ABL Sursum eMH1-latauslaitteet

Kompakti, laadukas ja edullinen – tätä kaikkea edustavat ABL Sursum eMH1-latauslaitteet, jotka löydät Plugitin verkkokaupasta. Uutuutena tilattavissa eMH1-latauslaite kiinteällä type 1 -kaapelilla.
​ABL Sursum on yksi Euroopan johtavista latauslaitevalmistajista, jonka laitteet ovat useiden autotehtaiden suosittelemia ja käyttämiä. Kuvassa eMH1-mallin latauslaite.
​ABL Sursum on yksi Euroopan johtavista latauslaitevalmistajista, jonka laitteet ovat useiden autotehtaiden suosittelemia ja käyttämiä. Kuvassa eMH1-mallin latauslaite.

Pienikokoinen

ABL Sursum eMH1 -latauslaite on pienikokoinen latauslaite sähköautojen lataamiseen kotona ja julkisissa latauspisteissä. Kompaktin kokonsa puolesta eMH1-latauslaite soveltuu hyvin erilaisiin asennuskohteisiin ja pieniinkin tiloihin. Laitteen tiiviysluokka on IP54, joten se soveltuu asennettavaksi myös ulos.

Kaikkien autojen lataamiseen

ABL Sursum eMH1-latauslaitetta on saatavilla yksi- tai kolmivaiheisena. Kolmivaiheisena se soveltuu kaikkien ladattavien autojen lataamiseen.

ABL Sursum eMH1-latauslaitteen voi valita joko kiinteällä kaapelilla tai rasiamallisena. Helppokäyttöisyytensä vuoksi kaapelimallinen latauslaite sopii erityisen hyvin kotilataamiseen.

Yrityksiin ja muihin julkisiin latauspisteisiin on suositeltavaa hankkia rasiamallisia latauslaitteita, jolloin niissä voi ladata kaiken merkkisiä ladattavia autoja.

Turvallinen

Laitteen helppolukuiset LED-valot kertovat latauksen tilasta. eMH1-latauslaitteen monikäyttöisyyttä lisäävät ominaisuudet ovat lukitun kannen alla 30 mA vikavirtasuoja henkilösuojaukseen sekä integroitu DC-vikavirtojen suodatus ( yhdessä vastaavat B-tyypin vikavirtasuojausta). Laitteen asennukseen riittää vapaa sulakelähtö, muita suojakomponentteja ei tarvita.

Laadukas ja edullinen

ABL Sursumin eMH1-latauslaite on laadukas ja edullinen valinta lataamiseen monissa kohteissa.

Nyt uutuutena Plugitin verkkokaupassa ABL Sursumin eMH1 -latauslaite kiinteällä type 1 -kaapelilla. Tutustu alta ABL Sursumin latauslaitteisiin. Kysy meiltä lisää eMH1-latauslaitteista.

ABL Sursumin tuotteita verkkokaupassa

Käyttö- ja asennusohjeetLatauslaitteet myös asennettuna

Voit tilata ABL Sursumin latauslaitteet kotiseinääsi asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Plugit huolehtii asennuksen suunnittelusta, turvallisesta asennuksesta ja käyttöopastuksesta.

Asennuksesta voit tiedustella lisää yhteydenottopyyntölomakkeella tai Laturiluurista.Lue myös

PLUGITIN verkkokauppa

Sähköautojen kotilatauslaitteet voi tilata luotettavasti ja sujuvasti Plugitin verkkokaupasta.

Lue lisää

Miksi hankkia kiinteä latauslaite sähköautolle?

​Sähköauton vakituiseen latauspaikkaan on suositeltavaa hankkia kiinteästi asennettava ja autonvalmistajan hyväksymä latauslaite. Hyväksytty latauslaite on turvallinen autolle, käyttäjälle sekä kiinteistölle.

Lue lisää