Avoin työpaikka: Ratkaisumyyjä

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuihin ja näihin liittyviin palveluihin. Kokonaisratkaisumme sisältää laitetoimitusten lisäksi konsultointi-, kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Plugitin tuotevalikoimaan kuuluvat myös älykkäät sovellukset latausjärjestelmien hallintaan sekä maksatukseen.

Työllistämme tällä hetkellä 42 henkilöä ja olemme voimakkaasti kasvava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 9 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Porissa ja Espoossa. Lisätietoja https://plugit.fi/.

Haemme nyt tiimiimme kolmea ratkaisumyyjää (pääkaupunkiseutu, Oulu, Keski-Suomi)

Ratkaisumyyjän tehtävässä pääset myymään uusinta teknologiaa ja ratkaisuja asiakkaiden yksittäisiin tarpeisiin sekä laajemmin ilmastohaasteisiin. Työskentelet kuumassa markkinassa tehden arvomyyntiä, jossa muutat suunnitelmat kaupalliseksi menestykseksi. Asiakaskuntasi koostuu kiinteistö- ja yritysasiakkaista. Kontaktoit aktiivisesti uusia asiakkaita ja huolehdit myyntiprosessien etenemisestä asiakaskohtaisesti. Toimit asiantuntijaroolissa, jossa vastaat kartoitusvaiheesta sekä tarjouslaskennasta aina kaupan kotiuttamiseen saakka. Ymmärrät palvelunlaadun merkityksen asiakassuhteen kasvattamisessa, joten jälkihoito kuuluu olennaisena osana työnkuvaasi. Työsi menestymistä tukevat asiantuntevat sisäiset ja ulkoiset yhteistyökumppanit. Tuotekehitys pitää huolen, että pääset tarjoamaan asiakkaille uusinta teknologiaa ja heidän tarpeeseensa räätälöityjä kokonaisratkaisuja. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen, nautit haasteista ja olet tottunut pitkäjänteiseen myyntityöhön. Haluat toimia itsenäisessä työtehtävässä, jossa pääset hyödyntämään hyviä organisointitaitojasi sekä, “can do” -asennetta. Sinulla on palveluhenkinen työskentelyote ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Tehtävässä raportoit myynnin johdolle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta palvelumyynnistä yritysasiakkaille. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutustausta. Pääasia on kuitenkin luontainen kiinnostus toimialaa kohtaan ja halu päästä tekemään arvomyyntiä. Koet kentällä tapahtuvan itsenäisen myyntityön mielekkääksi, sekä sinulla on kyky rakentaa ja ylläpitää luottamussuhteita. Myyntisyklit saattavat olla pitkiä, joten olet pitkäjänteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Suhtaudut muutoksiin myönteisesti ja työskentelytyylisi on proaktiivinen sekä johdonmukainen. Haluat päästä työskentelemään edelläkävijäyrityksessä ja toimimaan ratkaisumyyjän tehtävässä, jossa pystyt omalla tekemisellä vaikuttamaan myös ansiotasoosi.

Tarjoamme sinulle:

 • markkinoiden parhaat ratkaisut ja palvelutuotteet myytäväksi ja jatkuvasti kasvavan markkinan
 • vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan kasvavassa yrityksessä
 • ammattitaitoisen organisaation ja tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
 • urakehitysmahdollisuuksia yrityksen sisällä
 • kattavan käytännönläheisen perehdytyksen ja positiivisen työympäristön
 • motivoivan yhdistelmäpalkkauksen sekä mahdollisuuden autoetuun.

Odotamme sinulta:

 • kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta palvelumyynnistä
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • hyvät kommunikointi-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot suomeksi sekä englanniksi
 • tahtoa saavuttaa ja ylittää asetetut tavoitteet
 • perusosaaminen tietojärjestelmistä ja taloudesta
 • matkustusvalmiutta.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 5.2.2021. Tiedustelut toimenkuvasta sähköpostitse topi.aaltonen@plugit.fi

Etsimme tällä hetkellä myös

Avoin työpaikka: Hallinto- ja HR-assistentti

Avoin työpaikka: Palvelumuotoilija / markkinointisuunnittelija

Jaa artikkeli:

Ota yhteyttä!

Topi Aaltonen

Myynti- ja markkinointijohtaja

@topi.aaltonen

+358 46 810 1684

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Soita meille

0207 350 330

Lähetä sähköpostia

asiakaspalvelu@plugit.fi

jätä yhteydenottopyyntö

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.