fb

Haemme sähköasentajaa!

Artikkeli julkaistu: 14.7.2021

Haemme sähköasentajaa Pirkkalan toimipisteellemme!

Haemme sähköasentajaa Technology, RD-tiimiimme. Tulet työskentelemään osana 5 hengen tuotekehitystiimiä Pirkkalan toimipisteellämme. Emme edellytä useiden vuosien kokemusta, mutta olisi hyvä, jos sinulle on kertynyt jo jonkun verran työkokemusta teollisuuden alan sähköasennuksista. Työ sopii myös vastavalmistuneelle, jos olet päässyt kerryttämään kokemusta ja osaamista opiskelujen ohella.

Työtehtäviisi kuuluu sähköasennusten toteutus eri projekteissamme.

Arvostamme motivoitunutta asennetta, yhteistyötaitoja ja tarkkaa otetta työhön. Alkuun tulet työskentelemään yhteistyössä tuotekehitystiimimme sähköasentajan kanssa, mutta tarkoituksena on, että kehityt tekemään työtäsi itsenäisesti. Työ edellyttää myös satunnaisesti matkustamista sekä Suomen sisäisesti, että ulkomailla.

Tuotekehitys-tiimissä pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja olet mukana kehittämässä uusia sähköisen lataamisen ratkaisuja. Ilmapiiri työyhteisössämme on mukava ja kehittyvä. Hyvän työporukan lisäksi pääset mukaan kasvavaan työympäristöön, jossa voit oikeasti vaikuttaa työtehtäviisi ja niiden kehittämiseen.

Eduksi katsomme:

  • Aiempi kokemus sähköasennuksista teollisuuden alalla
  • Ratkaisukeskeinen asenne
  • Kiinnostus alaa kohtaan (sähkötyöt/sähköautot)
  • Matkustusvalmius
  • Kyky sopeutua kasvuyritykseen

Työaika sijoittuu arkipäiville ja työ on kokoaikainen.

Haku päättyy 13.8.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Hakemuksen ja CV:n voit toimittaa piia.pouhakka@plugit.fi.

Käy tutustumassa tekemiimme projekteihin tästä

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuihin ja näihin liittyviin palveluihin. Kokonaisratkaisumme sisältää laitetoimitusten lisäksi konsultointi-, kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Työllistämme tällä hetkellä 50 henkilöä ja olemme voimakkaasti kasvava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 9 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa, Porissa ja Espoossa.

Jaa artikkeli:

Lue lisää

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Soita meille

0207 350 330

Lähetä sähköpostia

asiakaspalvelu@plugit.fi

jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.