fb

Plugit Cloud mahdollistaa älykkään lataamisen

Plugit Cloud tuo ajoneuvojen lataamiseen liittyvän datan kaikkien alojen käyttöön.

Plugit Cloud on niin kutsuttu EV Charging Platform eli alusta, joka mahdollistaa älykkään latauksen ja tukitoiminnot. Sen avulla onnistuvat kattavasti monet toiminnot, kuten lataustapahtuman monitorointi, etähallinta, asiakaspalvelu, roaming sekä mahdolliset integraatiot osana isompaa verkostoa. Me Plugitilla puhumme taustajärjestelmästä.

Plugit Cloud mahdollistaa laajasti älykkään lataamisen sekä sen tukitoiminnot. Älykäs lataus tarkoittaa, että käyttäjä ja lataamisesta syntynyt data pystytään tunnistamaan. Älykkään lataamisen ansiosta latausverkostoa voidaan hallinnoida nopeasti etänä.

Parasta asiakaspalvelua etähallinnan avulla

Plugit Cloudin sisältämän etähallinnan avulla lataukseen liittyvät ongelmat havaitaan ja ne voidaan mahdollisesti ratkaista täysin etänä. Plugit lupaa asiakkailleen takuun, koska latausverkostoa monitoroidaan reaaliaikaisesti ja sen toimivuudesta pidetään jatkuvasti huolta.

Asiakaspalvelu voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Lataustapahtuma ja -laite nähdään järjestelmästä, jolloin asiakasta voidaan neuvoa kaapelin tai korttitietojen syöttämisessä sekä tarvittaessa hallinnoida laitetta etänä, jotta asiakas mahdollisista haasteista huolimatta saa ladattua. Plugit Cloud takaa parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaalle sekä sen, että laitteiden toimintakyvystä voidaan aina huolehtia.

Lataaminen osaksi liiketoimintaa

Skaalautuvuus, reagointikyky ja avoimuus mahdollistavat sen, että Plugit Cloud ei toimi ainoastaan itsenäisenä järjestelmänä, vaan osana asiakkaan jokapäiväistä bisnestä ja järjestelmäarkkitehtuuria.

Integraatiomahdollisuuksia on olemassa lukemattomia. Plugit Cloudin keräämä latausdata on käytettävissä järjestelmän rajapinnan kautta muissa järjestelmissä. Sitä voidaan ohjata jostain toisesta aplikaatiosta tai integroida osaksi vaikkapa kanta-asiakkuusjärjestelmää. Plugitin Motonet-ketjulle toimittama Motolataus on yksi esimerkki tällaisesta integraatiosta.

Plugit Cloudista löytyy erikseen operaationäkymä. Yritys voi siis alkaa operaattoriksi omalla brändillään, jolla on omia loppukäyttäjiä.

Kohdentamisesta etua taloyhtiöille ja yrityksille

Taloyhtiöissä sekä yrityksissä lataaminen voidaan kohdistaa käyttäjään ja laskuttaa oikealta taholta. Laskut voidaan velottaa joko käyttäjältä suoraan tai sitten taloyhtiöltä tai yritykseltä. Tämä on kätevä ominaisuus myös vapaalla autoedulla liikkuville käyttäjille, joissa laskut menevät suoraan leasing-yhtiölle. Jokainen käyttäjä saa tiedon omista latauksista ja taloyhtiö tai yritys kokonaiskäytöstä.

Plugit Cloud taipuu erinäköisiin latausryhmiin. Yritysten ja taloyhtiöiden kannalta on helppoa, että Plugit tarjoaa kokonaisratkaisun, johon kuuluvat suunnittelu, infra ja asiakaspalvelu. Lataus on täysin ulkoistettu, joten kenenkään esimerkiksi yrityksen sisällä ei tarvitse huolehtia latauksesta.

Optimointia kuljetusyrityksille sekä kauppa- ja liikekeskuksille

Esimerkiksi kuljetusyritys voi käyttää lataamiseen liittyvää dataa omiin optimointijärjestelmiin. Yrityksen on helppo havaita, koska, milloin ja miten kalusto täytyy ladata. Myös Espoon Leppävaarassa HSL:n latausjärjestelmä palvelee kovia SLA-lupauksia, joita myös valvotaan reaaliajassa. Bussit pysyvät ladattuina ja liikenteessä lupausten mukaisesti.

Kauppakeskuksille taas lataamisen mittaamisesta saadaan osa palvelua ja liiketoimintaa. Data voidaan sitoa osaksi vaikkapa asiakkaille suunnattua kampanjaa tai alennuksia. Kaupoille ja liikekeskuksille on mahdollista kytkeä lataustieto kassajärjestelmään. Näin saadaan selville, miten vaikkapa ilmaiset lataukset vaikuttavat asiakasmääriin ja keskiostokseen. Lataavilla autoilla liikkuville asiakkaille voidaan kohdentaa tarjouksia vaikka suoraan aplikaation kautta.

Plugit Cloudia voidaan laajentaa myös erilaisiin käyttöliittymiin. Esimerkiksi PlugitCloudin käyttöliittymä Fleet Manager -työkalulla yrityksen on helppo hallinnoida omaa latausverkostoa. Esimerkiksi hotellin vastaanotosta latauslaitteet saadaan helposti päälle tai pois. Samaa työkalua voivat käyttää myös isommat logistiikkatoimijat, kuten HSL tekee Leppävaarassa.

Kiinnostuitko?

Mahdollisuuksia on runsaasti pienestä hyvinkin suureen kokonaisuuteen. Mikäli mietit Plugit Cloudin hyödyntämistä omassa liiketoiminnassasi tai taloyhtiössä, autamme sinua mielellämme.

Lue myös:  Case: Ideapark Lempäälä

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.