Lataustapakartoitus-palveluun ollaan tyytyväisiä

Plugit seuraa jatkuvasti asiakkaidensa tyytyväisyyttä lähettämällä esimerkiksi lataustapakartoitusasiakkaille palautekyselyitä.

Sähköauton turvallista kotilataamista varten Plugit Finland Oy on kehittänyt Lataustapakartoitus-palvelun. Lataustapakartoitus on kiinteistölle tehtävä katselmus, jolla selvitetään kiinteistön sähköjärjestelmän soveltuvuus sähköauton lataamiseen. Lataustapakartoitus suoritetaan ladattavan ajoneuvon vakituiseen latauspaikkaan, joka on yleensä ajoneuvon haltijan koti tai työpaikka.

Lataustapakartoitus koetaan erittäin hyödylliseksi palveluksi

Lähetimme kartoitusasiakkaillemme tyytyväisyyskyselyn, jonka tulokset olivat mieluista luettavaa. Lataustapakartoitus koettiin erittäin hyödylliseksi palveluksi.

Kyselyn vastausten mukaan kartoituksen ajankohta oli suurella osalla saatu sovittua asiakkaan kannalta sopivaan ajankohtaan auton luovutukseen nähden.

Lisäksi suurin osa vastanneista koki saaneensa hyödyllistä tietoa autonsa lataamisesta, lataamisen turvallisuudesta ja kiinteistönsä sähköasioista. PlugItin teknisillä asiantuntijoilla on runsas kokemus sähköautoilusta ja he osaavat opastaa kaikissa lataamiseen liittyvissä asioissa.

Lataustapakartoituksella selvitetään kiinteistön sähköjärjestelmän soveltuvuus sähköauton lataamiseen.
Lataustapakartoituksella selvitetään kiinteistön sähköjärjestelmän soveltuvuus sähköauton lataamiseen.

Lue myös seuraavat artikkelit

​Lataustapakartoituksessa varmennetaan, että vakituinen latauspaikka täyttää niille Suomessa asetetut määräykset ja ohjeistukset.

Lataustapakartoitus varmistaa turvallisen lataamisen

Lataustapakartoituksella varmistetaan, että sähköauton lataaminen käy helposti ja turvallisesti.

Lue lisää

Sähköautotyypit

Täyssähköauto, ladattava hybridi vai hybridi? Tutustu termeihin ja ajoneuvotyyppien ominaisuuksiin.

Lue lisää