Edustustehtävissä Veho Mercedes-Benz Airportissa

Vantaalla sijaitseva Veho Mercedes-Benz Airport vietti maaliskuussa 1-vuotisjuhliaan. Mukana tapahtumassa oli myös Plugit ja uusi Key Account Managerimme Otto Kahra.
Veho Mercedes-Benzin syntymäpäivillä Plugitin oli edustamassa uusi työntekijä Otto Kahra. 
Veho Mercedes-Benzin syntymäpäivillä Plugitin oli edustamassa uusi työntekijä Otto Kahra. 

Liikkeen toisen sisäänkäynnin vieressä kiiltelee musta ladattava hybridi Mercedes-Benz S 500 e. Auton vierellä seisoo reippaana Otto Kahra, joka kertoo kiinnostuneille ihmiselle muun muassa ladattavien autojen toimintasäteestä sekä ominaisuuksista. Mistään ei arvaa, että Kahra on ollut Plugitissa mukana vasta muutaman viikon ajan. Tukena hänellä on Plugitin toiminnassa jo pitkään mukana ollut Timo Oikarinen.

"Tämä sujuu oikein hienosti. Ladattavat autot selvästi kiinnostavat ihmisiä", hymyilee Kahra väentungoksen keskellä.

Sähköautoilun "usein kysytyt kysymykset" tutuiksi

Kahra kertoo, että kahden tapahtumapäivän aikana ihmisiltä on tullut erittäin paljon kysymyksiä liittyen sähköautoiluun. Hän luonnehtii yleisen kiinnostuksen sähköautoilua kohtaan olevan aktiivista.

"Ihmisten kanssa jutellessa on käynyt ilmi, että sähköautokiinnostus kumpuaa muun muassa siitä, että aihetta sivutaan hyvin paljon mediassa. Lisäksi useat ihmiset tuntevat jonkun, joka on ostanut ladattavan auton", kertoo Kahra.

Viikonlopun aikana Kahralle on tullut myös selväksi, että useimmat sähköautoilusta esitettävät kysymykset liittyvät autojen toimintasäteeseen sekä lataamisen kestoon.

"Ständillämme vierailevien ihmisten kysymykset ovat hyvin pitkäli samoja: Mitä eroa on sähköautolla ja hybridillä? Voiko sähköautoa ladata tavallisesta pistorasiasta? Kuinka paljon latauspisteitä on autoilijoiden käytettävissä Suomessa? Lataako hybridiauto akustoa ajettaessa ja jarruttaessa? Uskallanko ostaa sähköautoa ja mikä on akkujen käyttöikä?", Kahra luettelee.

Yksi pääteema Plugitin ständin keskusteluissa on ollut, miten sähköauton lataaminen suoritetaan kotona turvallisesti ja tehokkaasti. Suurin osa ihmisistä kaipaa opastusta erityisesti taloyhtiöissä suoritettavaan lataamiseen ja siihen, miten parkkipaikat voidaan muuttaa lataamiseen sopiviksi.

"Monet taloyhtiöasukkaat ovat ilmaisseet tarpeensa isännöitsijälle ja pyysivät asiantuntemusta siihen, miten asiaa tulisi viedä eteenpäin esimerkiksi taloyhtiön hallituksen kokouksessa. Tässä asiassa Plugit voi auttaa", Kahra viestittää.

Plugitlaiset pitävät yhtä

"Olen ollut Plugitilla nyt muutaman viikon ja positiiviset odotukset ovat vain vahvistuneet. Täällä työskentelee osaavia ihmisiä, joilla kaikilla on kova draivi päällä uudistaa vihreää liikennettä kohti tulevaisuutta. Minut on otettu vastaan hyvin täällä ja työkaverit ovat aina läsnä mikäli kysymyksiä ilmenee. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti kevättä!", Kahra summaa.

Tervetuloa mukaan Plugitin meininkiin Otto!Lue myös

Hotellialalta sähköautoilun maailmaan

Plugitin myyntitiimi on vahvistunut kovan luokan osaajalla, kun hotellialalla mittavan uran tehnyt Esko Paalasmaa on aloittanut Senior Advisorin roolissa.

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö Plugit Finland Oy:lle

Plugit Finland Oy on sähköisen liikenteen asiantuntija, joka auttaa mielellään kaikissa sähköautojen lataamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää