Hotellialalta sähköautoilun maailmaan

Plugitin myyntitiimi on vahvistunut kovan luokan osaajalla, kun hotellialalla mittavan uran tehnyt Esko Paalasmaa on aloittanut Senior Advisorin roolissa.

Innostunut ja hymyilevä herrasmies kaartaa Plugitin Tampereen toimiston pihaan ladattavalla Audilla. Tottuneesti hän ottaa autosta esiin latauskaapelin ja kytkee auton vapaaseen latauslaitteeseen.

"Eihän tänne kehtaa tulla ilman asianmukaista kulkupeliä", mies naurahtaa.

Herrasmies on hotellialalla mittavan uran tehnyt Esko Paalasmaa, joka on päässyt sekä yksityis- että työelämässään sähköautoilun makuun: Plugitin myyntitiimin uusin vahvistus hankki äskettäin ensimmäisen ladattavan autonsa, Audi A3 e-tronin.

Ensikosketuksen Plugitiin Paalasmaa on saanut Partner Edelläkävijät -ryhmän kautta, missä hän on tutustunut Plugitin toimitusjohtajaan Tommi Saarelaan. "Kiinnostukseni Plugitia ja sähköautoilua kohtaan syveni yhteisissä keskusteluissa ja näin syntyi yhteistyöpäätös. Tämä on ehdoton kasvu ala, nyt on kysymys ainoastaan kasvun kulmakertoimesta ja markkinaosuuksista", intoilee Paalasmaa.

Esko Paalasmaa tuo Plugitin myyntitiimiin aimo annoksen kokemusta ja hotellialan tuntemusta.
Esko Paalasmaa tuo Plugitin myyntitiimiin aimo annoksen kokemusta ja hotellialan tuntemusta.

Asiakkaille lisäarvoa luomassa

Haikon Kartano, Arctia (nyk. Scandic), Lahden Seurahuone, Restel, Kokoushotellit Meripuisto ja Rantapuisto – muun muassa näiden yritysten palveluksessa ja omistuksessa Paalasmaa on tehnyt mittavan uran. Ennen näitä kotimaisia yrityksiä Esko oli ehtinyt työskennellä myös Ruotsissa, Englannissa, Saksassa ja USA:ssa.

Tällaisella kokemuksella Paalasmaan on helppo lähteä perustelmaan hotellialan ja vapaa-ajan yrityksille, miksi sähköautojen latauspalveluihin kannattaa panostaa.

"Yrityksillä on monta syytä panostaa sähköautojen latauspalveluiden tarjoamiseen: Yritysten auto-ohjesäännöt muuttuvat kohti pienempiä sallittuja CO2-päästöjä, jolloin myös työpaikat investoivat latausjärjestelmiin. Ladattavien autojen määrän kasvu näkyy samoin asuinkiinteistöissä, liikekeskuksissa ja harrastuspaikoilla, joissa autoja tulee pystyä lataamaan. Julkisiin latauspisteisiin on nyt on mahdollista saada 30% investointitukea latauslaitteiden kustannuksista. Sähköauton omistavat edelläkävijät ovat kiinnostava asiakasryhmä mille tahansa yritykselle, ja heidät saa houkuteltua paikalle tarjoamalla latausmahdollisuuden. ", Paalasmaa luettelee.

Plugit-tiimiin on helppo tulla

Plugitlaisuutta Paalasmaalla on nyt takana muutama viikko ja sulautuminen porukkaan on käynyt helposti.

Plugit-tiimiä Paalasmaa luonnehtii erittäin monipuoliseksi ja motivoituneeksi. Yrityksen "loistava tekemisen ja aikaansaamisen meininki" saavat Paalasmaalta runsaasti kiitosta. Konkari on myös aidosti innostunut uudesta toimialasta: "Joka päivä opin monta uutta asiaa tästä toimialasta ja minut on otettu hienosti vastaan. Tämä on jatkuva oppimisen ja kasvamisen prosessi. Siitä minä tykkään", kiteyttää Paalasmaa Plugit-uransa alun.

Entä minkälaisen kuvan Paalasmaa on ensimmäisten viikkojensa aikana saanut Plugitin tarjoamasta palvelukokonaisuudesta?

"Plugit-konsepti ratkaisee asiakkaidemme ja samoin myös heidän asiakkaidensa sähköautojen lataamisen liittyvät ongelmakohdat 24/7. Luomme konkreettista lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme ja autamme heitä heidän asiakaspalveluprosessissaan. Otamme kokonaisvaltaisen vastuun koko projektista ja tuotamme latausinformaatiota, jota asiakkaat voivat käyttää omassa markkinoinnissaan. Plugitin tarjoamat laadukkaat latauslaitteet ovat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä", Paalasmaa kertoo ylpeänä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Plugit-tiimiin Esko!

Ota yhteyttä Plugitin myyntitiimiin

Plugitin myyntitiimi kertoo mielellään lisää sähköautojen latausratkaisuista. Ota myyntitiimiimme yhteyttä suoraan tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Esko Paalasmaa, Senior Advisor, esko.paalasmaa@plugit.fi, p. 040 510 7003
Topi Aaltonen, myynti- ja markkinointijohtaja, topi.aaltonen@plugit.fi, p. 046 810 1684
Harri Nieminen, myyntipäällikkö, harri.nieminen@plugit.fi, p. 040 863 0776

Jätä yhteydenottopyyntö >>Lue myös

Case: Original Sokos Hotel Ilveksessä voi nyt ladata sähköauton

Original Sokos Hotel Ilveksessä haluttiin tarjota laadukasta latauspalvelua hotelliasiakkaille – Plugit toimitti ja asensi hotelliin sähköauton latauslaitteen.

Lue lisää

Plugitin toteuttamia kohteita

Plugit Finland Oy toimii laaja-alaisesti sähköisen liikenteen saralla. Olemme toimittaneet jo yli 1500 latauslaitetta eri käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö Plugit Finland Oy:lle

Plugit Finland Oy on sähköisen liikenteen asiantuntija, joka auttaa mielellään kaikissa sähköautojen lataamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää