Plugit mukana Auto 2016 -tapahtumassa

Liikenne ja liikkuminen ovat murroksessa – nyt tehdään tietä digitalisaatiolle, sähköistymiselle ja uusille palvelumuodoille. Plugit Finland, Shareit Blox Car ja V-Traffic mahdollistavat puhtaamman, tehokkaamman sekä turvallisemman tavan liikkumiseen tarjoamalla sitä tukevia uusia ja edistyksellisiä palveluita. Yritykset esittelevät innovaatioitaan Auto 2016 –tapahtumassa yhteisellä osastolla. Tapahtuma järjestetään 18.–20. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Autokaupoissa liikenteen murros näkyy esimerkiksi siinä, että ladattavat autot valtaavat markkinoita. Sähköautoilun asiantuntija Plugit Finland on mukana Auto 2016 -tapahtumassa esittelemässä palveluitaan ja latausratkaisujaan, jotka soveltuvat niin yrityksille kuin yksityisille.

Plugitin tavoitteena on helpottaa ja tukea ladattavien ajoneuvojen käyttöä sekä ennen kaikkea tarjota turvalliset, luotettavat ja käyttäjäystävälliset ratkaisut ajoneuvojen lataamiseen. Vuonna 2012 perustettu Plugit on toimittanut tuhansia latauslaitteita ja mahdollistanut yli miljoona päästötöntä kilometriä. Suomen julkiset sähköautojen latauspisteet löytyvät kätevästi Plugitin internetsivujen karttapalvelusta, jonka avulla asiakas voi navigoida lähimmälle latausasemalle.

Yhteisosastolla mukana Shareit Blox Car ja V-Traffic

Uutta ja tehokkaampaa liikkumista markkinoilla edustaa suomalainen autonjakamispalvelu Shareit Blox Car. Palvelun kautta kuluttajat voivat vuokrata autojen omistajilta heidän autojaan silloin, kun he eivät itse niitä tarvitse. Vuokrauksen ajaksi jaettu auto on vakuutettu. Shareit-Turva –vakuutukset on kehitetty yhteistyössä vahinkovakuutusyhtiö Ifin kanssa ja kattavat yksityis-, yritys- sekä autoliikeautot. Jaettu liikkuminen on tehokkaampaa: yksi Shareit Blox Cariin rekisteröity auto voi korvata jopa 10 yksityisesti omistettua ajoneuvoa. Vaihtoehtoiset käyttövoimat ovat edustettuina myös Shareit Blox Carin valikoimassa, mistä löytyy jokaiselle sopiva vuokra-auto – aina tavallisista perheautoista premium-luokan sähköautoihin. Shareit Blox Car –palveluun kuuluville ajoneuvoille mahdollistetaan sujuva liikkuminen V-Trafficin liikennetiedon avulla.

V-Traffic tuo kaikkien autoilijoiden ulottuville reaaliaikaisen liikennetietopalvelun, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa, sujuvampaa ja paremmin ennakoitavaa. Tänä syksynä julkaistu aktiivinen hirvivaroitusjärjestelmä ja nyt talven tullen reaaliajassa muuttuvat kelivaroitukset ovat V-Trafficin Suomessa kehitettyjen innovaatioden kärkeä. Nämä täydentävät jo ennestään hyvin laajaa sisältöä, johon kuuluvat mm. ruuhka-ja sujuvuustiedot, onnettomuudet, tietyöt ja suurtapahtumat. V-Trafficin liikennetieto löytyy automaattisesti joka neljännen uuden auton navigaattorista. Palvelu on saatavilla myös Garminin navigaattoreissa sekä ilmaisissa V-Traffic –älypuhelinsovelluksissa.

Liikenteen tapahtumien ennakointi ja reittisuunnittelu viitoittavat tietä myös puhtaammalle liikenteelle, mutta päästöjen radikaali vähentäminen edellyttää sekä vähäpäästöisten käyttövoimien lisääntymistä liikenteessä että selkeästi tehokkaampia liikkumisratkaisuja.

”V-Trafficin liikennetieto hyödyntää kaikkia autoilijoita ja siksi näemme sen hyvin luontevana osana myös Plugitin ja Shareit Blox Carin palveluita. Täsmällinen tieto kylmästä ajokelistä tai nopeasti muuttuvista ajo-olosuhteista yhdistettynä ruuhkaan voivat olla yhtä kriittisiä niin sähköautoilijan kuin harvemmin autoilevan jaetun auton käyttäjän kannalta”, Matti Seimola V-Trafficiltä tiivistää.

Messuosastomme 7f28

Plugit Finlandin, Shareit Blox Carin ja V-Trafficin yhteistyöhön sekä liikenteen palvelunäkökulmaan pääsee tutustumaan muun muassa Auto 2016 –tapahtumassa, mistä meidät löytää yhdeltä ja samalta osastolta.

Messuosastollamme palvelumme nivoo yhteen Tesla Model S P85D –täyssähköauto: Plugit tarjoaa sekä tuen että ratkaisut sähköautojen lataamiseen, Shareit BloxCar –palvelusta kuka tahansa voi vuokrata kyseisen auton ja V-Traffic tuo jokaisen kuljettajan ulottuville reaaliaikaisen liikennetiedon.

Olemme mukana myös torstaina 17.11. Messukeskuksessa järjestettävässä AKL Summit & Expo -tapahtumassa.

Lisätietoja:
Plugit Finland Oy, Topi Aaltonen, myynti- ja markkinointijohtaja, puh. 046 810 1684, topi.aaltonen@plugit.fi, www.plugit.fi

Shareit Blox Car, Erik Kanerva, myynti- ja markkinointijohtaja, puh. 040 523 9355, erik.kanerva@shareit.fi, www.shareit.fi

V-Traffic, Matti Seimola, myynti- ja markkinointipäällikkö, puh. 050 379 6433, matti.seimola@mediamobile.fi, www.v-traffic.com