Plugit neuvoo sähköauton lataamisessa

Plugit palvelee kaikkia sähköautoilijoita sekä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisesta kiinnostuneita. Tavoitat meidät sinulle sopivasta kanavasta silloin, kun sinulle sopii. Ole meihin yhteydessä, jos sähköauton lataaminen askarruttaa – vastaamme sinulle nopeasti ja täsmällisesti.

Plugit on kaikkien sähköautoilijoiden ja niiden lataamisesta kiinnostuneiden kaveri. Vastaamme päivittäin kymmeniin sähköautojen latausratkaisuja koskeviin kysymyksiin – niin yksityisten kotitalouksien, taloyhtiöiden, työpaikkojen sekä julkisten kiinteistöjen osalta.

Tiimimme saa jatkuvasti kiitosta selkeistä, ytimekkäistä ja asiantuntevista vastauksistaan.

Mikä sinua tai yritystäsi askarruttaa sähköautojen lataamisessa? Haluatko latauspisteen kotiisi vai omistamasi yrityksen tontille? Haasta Plugitin asiantuntijatiimi ja lähesty meitä kysymykselläsi sinulle sopivalla tavalla ja sopivaan aikaan. Tässä muutamia kanavia, joista tavoitat meidät helposti.


Chat

Chat on helppo ja nopea tapa lähestyä meitä sähköautojen latausasoissa. Asiantunteva chat-tiimimme palvelee sähköautoilusta kiinnostuneita www.plugit.fi- ja www.latauslaitteet.fi-sivustoillamme.

Chat-tiimimme on paikalla aina arkisin klo 8–16. Vastaamme tiedusteluihin usein myös iltaisin. Mikäli emme ole chatissa paikalla, palaamme sinulle sähköpostitse asiaan.


Laturiluuri

Ongelmia latauslaitteen valinnassa tai kenties latauspisteen kanssa? Plugitin Laturiluurin puhelinnumerosta saa helposti avun, kun asiasi koskee sähköauton lataamista.

Saatat törmätä Laturiluurin numeroon myös useissa Plugitin asentamissa tai ylläpitämissä latauspisteissä. Laturiluuri palvelee numerossa: 0207 350 330 (0,088 €/min.).


Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake on myös sujuva tapa lähestyä meitä esimerkiksi tarjouspyyntöjen ja asennustilausten osalta. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lähetä kysymyksesi alapuolelta löytyvällä yhteydenottopyyntölomakkeella.


Muut kanavat

  • Voit lähestyä meitä myös yleiseen sähköpostiosoitteeseemme myynti@plugit.fi.
  • Mikäli haluat tavoittaa tietyn Plugit-tiimiläisen, katso henkilökunnan tarkemmat yhteystiedot yhteystietosivulta.
  • Pääset keskustelemaan meidän ja muiden sähköautoilusta kiinnostuneiden kanssa myös sosiaalisen median kanavissamme:

Lue myös

Plugit Finlandin uutiskirjeen tilaus

Tilaa Plugitin uutiskirje. Lähetämme sähköpostiisi uutisia sähköautoista ja niiden latausratkaisuista kerran kuussa.

Lue lisää

Yleistä tietoa sähköautojen lataamisesta

Perustietoa ja ohjeita ladattavan ajoneuvon lataamiseen.

Lue lisää