Sähköautoista ja latauslaitteista kerrotaan WN-Solutions-järjestelmällä

PlugIt luottaa toimissaan WN-Solutions-järjestelmään, joka yhdistää kaikki yrityksen keskeiset toiminnot yhdeksi kokonaisuudeksi. Helppoa, nopeaa ja tehokasta – aivan kuin lataaminen sähköauton latauslaitteella!

Plugit Finlandin markkinointipäällikön Kirsi Saarnivuon on helppo hymyillä: PlugItilla on jo toista vuotta käytössä WiseNetwork Oy:n kehittämä WN-Solutions-järjestelmä, joka yhdistää yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

"WN-Solutionin käyttöön ottaminen on ollut meille lottovoitto. Helppokäyttöisen järjestelmän kautta muun muassa ylläpidämme ja päivitämme internetsivujamme, lähetämme uutiskirjeitä tai kutsuja, hallinnoimme latauslaiteverkkokauppaa, asiakkuuksia tai tapahtumia. Emme tarvitse useita päällekäisiä järjestelmiä saatikka excel-listoja, kun käytössämme on WN-Solutions", kertoo PlugItin markkinointipäällikkö Kirsi Saarnivuo.

WN-Solutions-järjestelmä on osoittautunut loistavaksi keinoksi PlugItin digitaalisten markkinointitoimintojen hallinnointiin ja kasvattamiseen. Järjestelmän käytettävyys on erinomainen sekä hyödyt helposti seurattavissa. "Eihän tämä voi olla näin helppoa oli ajatukseni, kun pääsin ensimmäisiä kertoja käyttämään järjestelmää", muistelee Saarnivuo.

PlugIt on hypännyt toiminnoissaan aimo harppauksen eteenpäin WN-Solutions-järjestelmän kanssa, kertoo Kirsi Saarnivuo. 
PlugIt on hypännyt toiminnoissaan aimo harppauksen eteenpäin WN-Solutions-järjestelmän kanssa, kertoo Kirsi Saarnivuo. 

Tulokset puhuvat puolestaan

PlugIt on hypännyt toiminnoissaan aimo harppauksen eteenpäin WN-Solutions-järjestelmän kanssa. Järjestelmä taipuu moneen ja säästää resursseja, kun aikaa ei kulu päällekkäisten toimintojen suorittamiseen. PlugIt kokee saaneensa WN-Solutionsin ansiosta lukuisia etuja:

  • Responsiiviset internetsivut, joilla sähköautoihin liittyvät artikkelit saa tehtyä kätevästi. Sivut ovat helpot käyttää ja päivittää. Niiden sisältö on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa.
  • Uutiskirjeet, jotka valmistuvat käden käänteessä, ja postituslistat, joihin saa ajan tasalla olevan asiakashallintajärjestelmän avulla nopeasti valittua oikeat kohderyhmät. Uutiskirjejärjestelmä taipuu myös PlugItin omiin sisäisiin tarkoituksiin ja sillä voidaan helposti lähettää näyttäviä kutsuja tai tiedotteita myös talon sisäisesti.
  • Asiakashallintajärjestelmä sisältää kaikki kontaktit, jotka on helppo jaotella halutulla tavalla.
  • Verkkokauppa on aina ajantasalla ja tapahtumat on nähtävillä yksityiskohtaisesti analytiikasta.
  • Järjestelmällä saa helposti luotua erilaiset kilpailut, kyselyt, ilmoittautumissivut sekä lomakkeet monenlaisiin tarpeisiin.
  • Kaikista järjestelmän osista on nähtävillä myös analytiikka – samasta järjestelmästä.


WN-Solutions-järjestelmällä ei pyöritetä ainoastaan PlugItin sivustoa, vaan järjestelmä on käytössä myös yrityksen ylläpitämissä Poron Plugari- sekä Vihreä Kaista -portaaleissa. Molempiin sivuistoihin on yhteistyössä WiseNetworkin kanssa suunniteltu muun muassa varauskalenteri, jolla pääsee helposti tekemään ajanvarauksia netin kautta.

"WN-Solutions näkyy kävijöillemme näyttävinä internetsivuina ja uutiskirjeinä sekä helppokäyttöisinä toimintoina. Tämän pinnan alla se toimii samalla meillä mitä parhaana myynnin ja markkinoinnin työkaluna", Saarnivuo toteaa.

Joustavaa ja saumatonta yhteistyötä

Loistavan järjestelmän lisäksi myös organisaationa WiseNetwork on osoittautunut PlugItille loistavaksi kumppaniksi: yritys on joustava ja yhteistyö toimii saumattomasti.

WiseNetworkin myynti- ja markkinointipäällikkö Tiina Ikala kertoo, että WiseNetworkin perusajatuksena on yhdistää yritysten perustoiminnot helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat toimivat samalla logiikalla samassa järjestelmässä. Järjestelmän käyttöönottamiseen tarvitaan vain internetyhteys.

"Yhteistyö PlugItin kanssa on ollut meille yrityksenä erittäin kehittävää ja kasvattavaa. Yhteistyössä olemme kehittäneet järjestelmäämme lukuisia ominaisuuksia, joista on varmasti hyötyä myös muille yhteistyökumppaneillemme", kertoo Ikala. WiseNetworkin yksi kantava voima onkin WN-Solutions-järjestelmän jatkuva kehittäminen verkostolta tulevien toiveiden mukaisesti. WN-Solutiosin päätarkoitus ei silti ole yksilöllinen räätälöitävyys, vaan se, että järjestelmään otetaan käyttöön kaikista tärkeimmät elementit, jotka hyödyttävät suurinta osaa yrityksistä.

"WiseNetworkin edistyksellisyys syntyy paitsi loistavasta järjestelmästä, myös ammattitaitoisesta henkilökunnasta, joka on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan niin järjestelmän käytössä kuin digitaalisen markkinoinnin toiminnoissa muutoinkin. Vaikka WiseNetworkin perusajatuksena ei ole räätälöidä palveluja yrityskohtaisesti, olemme tähän mennessä aina löytäneet valmiina olevista elementeistä ratkaisun erilaisten toimintojen toteuttamiseen. Kaikki todellakin saadaan yhdestä järjestelmästä", hehkuttaa Saarnivuo.

"WiseNetworkin henkilökunta on aina valmiina opastamaan asiakkaitaan järjestelmän käytössä", kertoo Tiina Ikala (oik.) vierellään PlugItin Kirsi Saarnivuo.