Sähköautojen latauspisteet Suomessa - kattava karttapalvelu sähköautoilijoille

PlugIt lanseeraa sähköautoilijoiden käyttöön tämän hetken kattavimman latauspisteiden karttapalvelun.

PlugIt haluaa vastata autovalmistajien ja käyttäjien tarpeeseen avaamalla Suomen kattavimman kartan sähköautojen latauspisteistä. Tähän asti sähköautoilijoilla on ollut käytössään eri toimijoiden ja autovalmistajien hajanaisia karttapalveluita, jotka eivät ole olleet riittävän kattavia ja helppokäyttöisiä sähköautoilijoiden käyttöön.

PlugItin karttapalvelussa on haluttu panostaa erityisesti sen helppokäyttöisyyteen. Latauspisteet saa näkymään automerkkien ja -mallien mukaan tai autossa käytössä olevien lataustapojen mukaisesti.

Siirry karttasovellukseen >>


​​​​​​​PlugItin karttapalvelu tulee jatkossa laajenemaan myös Pohjoismaiden alueelle. Lisäksi karttapalveluun saadaan mukaan myös autokohtaiset reittioptimoinnit. Tulevaisuuden suunnitelmissa on myös lisätä karttapalveluun latauspisteiden varausmahdollisuus sekä latauspisteiden tilatiedot (onko latauspiste juuri sillä hetkellä käytössä).

PlugIt haluaa tarjota sähköautojen latauspaikkoja omille liikepaikoilleen rakennuttaneille edelläkävijöille mahdollisuuden mainostaa kartassa myös muita kuluttajia kiinnostavia palveluita.

Siirry karttasovellukseen >>


Löysitkö puuttuvan latauspisteen

Olemme yrittäneet koota PlugItin karttapalvelusta mahdollisimman kattavan. Mikäli meiltä on kuitenkin jäänyt jokin julkinen latauspiste huomaamatta, ilmoitathan siitä meille alla olevan linkin kautta.

Ilmianna puuttuva julkinen latauspiste >>


Tiedätkö hyvän paikan latauspisteelle?

Onko sinulla tiedossa paikkakunta tai tarkka osoite, johon ehdottamasti pitäisi asentaa sähköautojen latauspiste? Ehdota julkisen latauspisteen paikkaa PlugItille. Me viemme asiaa eteenpäin.

Ehdota julkisen latauspisteen paikkaa >>


Lataustapa-valikosta voit valita ajoneuvoosi sopivan lataustavan latauspisteet.
Lataustapa-valikosta voit valita ajoneuvoosi sopivan lataustavan latauspisteet.