Sähköautot ja lataaminen -seminaarit tulevat taas

Vuoden 2017 ensimmäinen Sähköautot ja lataaminen -seminaari järjestetään 9.2. Tampereella. Osallistu äänestykseen ja vaikuta seuraavaan seminaaripaikkakuntaan.

Plugit Finland Oy ja Ensto Chago Oy järjestivät jo viime vuonna sähkösuunnittelijoille sekä kiinteistöjen hallinnoinnista ja rakennuttamisesta vastuussa oleville henkilöille sähköautojen koulutus- / koeajotilaisuuden. Tilaisuudet saivat erittäin hyvän vastaanoton ja uusia suunnittelijatilaisuuksia järjestetään jälleen tämän vuoden aikana.

Vuoden 2017 suunnittelijatilaisuudet polkaistaan käyntiin Tampereella 9.2. Tilaisuudessa päivitämme tietoja sähköautojen lataamisesta ja lataamiseen liittyvistä kiinteistöratkaisuista sekä niiden kustannuksista.

Mikäli olet suunnittelija tai vastaat kiinteistöjen hallinnoista tai rakennuttamisesta ja olet kiinnostunut osallistumaan Tampereella järjestettävään tilaisuuteen, ota yhteyttä myynti@plugit.fi. Lähetämme sinulle tarkemmat tiedot osallistumista varten.

Mikäli et pääse osallistumaan Tampereella järjestettävään tilaisuuteen, voit ehdottaa seuraavan Sähköautot ja lataaminen -seminaarin paikkakuntaa alla olevalla kyselyllä.Lue myös

Plugitin latausratkaisut - katso video!

​Kaikissa sähköautojen lataamiseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä johtavan asiantuntijan puoleen. Plugit tuntee sähköautot ja niiden lataamisen!

Lue lisää

Plugitin raportointijärjestelmä kertoo yrityksille muun muassa niiden latauspisteiden käyttöasteen ja lataamisesta aiheutuneet kustannukset.

Plugitin raportointijärjestelmä tuo latausdatan yritysten ulottuville

Plugitin raportointijärjestelmän avulla latauspalveluita tarjoavien yritysten on helppo todentaa muun muassa latauspisteidensä käyttöaste sekä lataamisesta aiheutuneet kustannukset.

Lue lisää