Sähköautot valtaavat Hullu Poron jälleen keväällä 2016

Sähköautojen koeajoviikot ja koeajoja pyörittävä Plugari-tiimi palaavat tunturiin jälleen keväällä 2016.

Muistatko sähköautojen koeajoviikot Levillä keväällä 2015? Hotelli Hullu Poron sähköautojen latauskentällä, Poron Plugarilla, oli koeajettavissa joukko täyssähköautoja sekä ladattavia hybridejä, joita Plugit Finlandin asiantunteva Plugari-tiimi ansioituneesti esitteli.

Kevään 2015 koeajoviikot olivat erittäin onnistunut ja menestyksekäs tapahtuma, jonka aikana hotelli Hullu Poron latauskenttään ja koeajopisteeseen kävi tutustumassa yhteensä 1300 vierailijaa. Hullu Poron ja Plugit Finlandin tapahtumasta saama palaute oli yksinomaan positiivista ja sille toivottiin kovasti jatkoa. Palautteisiin vastataan ja sähköautojen koeajoviikot Plugari-tiimeineen palaavat tunturiin jälleen keväällä 2016.

Koeajoviikot parhailla sesonkiviikoilla

Sähköautojen koeajoviikot on koko kevään kestävä tapahtuma, jonka aikana on luvassa mielenkiintoisia koeajokokemuksia ja autoesittelyjä, kilpailuja sekä Pop Up –tapahtumia. Koeajoviikot ajoittuvat vuoden parhaaseen sesonkiaikaan (viikot 8–15) ja tapahtumapaikkana on tietysti hotelli Hullu Poron sähköautojen latauskenttä, Poron Plugari. Uutta kevään koeajoviikoissa on se, että tapahtuman aikana pääsee tutustumaan lähemmin myös kaasuautoihin.

Pysy menossa mukana – www.poronplugari.fi

Koeajoviikolle on saatu mukaan jälleen runsas joukko mielenkiintoisia automerkkejä koeajettavaksi ja tutustuttavaksi. Mukana olevat automallit varmistuvat syksyn aikana. Parhaiten koeajoviikkojen valmisteluihin ja etenemiseen voi tutustua osoitteessa www.poronplugari.fi. Itse tapahtuman aikana koeajot saa varattua kätevimmin netistä Poron Plugarin varauskalenterista, mikä avautuu Poron Plugarin internetsivuille lähempänä tapahtumaa.

Sähköautomyyttejä murtamassa

Sähköautojen koeajoviikkojen pääjärjestäjänä toimii Plugit Finland Oy, jonka tapahtumapäällikkö Jani Vuori tekee sähköautoilua tunnetuksi suurella sydämellä. Viime kevään koeajojen perusteella Vuori odottaa tulevista koeajoviikoista entistä laajempaa ja kiinnostavampaa tapahtumaa. Jani Vuori kertoo, että sähköautoilu on kasvattanut suosiotaan vuoden aikana kovasti ja ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia siitä. ”Me jatkamme ensi kevään koeajoissa siitä, mihin viime keväänä jäimme. Tarkoituksena on levittää sähköautoilun sanomaa sekä samalla vähentää ihmisten ennakkoluuloja sähköautoilua kohtaan." Vuori mainitsee, että sähköautoilua hidastavia tekijöitä poistuu koko ajan: kuluneen vuoden aikana markkinoille on tullut suuri määrä uusia ladattavia automalleja (löytyy jo jokaiselle sopiva) ja myös latausinfrastruktuuri on kasvaa jatkuvasti. Sähköautolla on tosiaan jo mahdollista ajaa Etelä-Suomesta Lappiin ja Leville asti.

Hullu Poro ja Plugit Finland toivottavat kaikki tervetulleiksi kevään koeajoviikoille tutustumaan sähkö- ja kaasuautoihin!

Tutustu Poron Plugariin >>


Lue myös seuraavat artikkelit

Kaikki Poron Plugarilla koeajossa olleet automerkit ja -mallit. Vasemmalta: Tesla Model S 85, Mercedes-Benz S 500 Plug-In Hybrid, Mercedes-Benz B Electric Drive, Nissan LEAF sekä Nissan LEAF e-NV200 Evalia.

Sähköautojen koeajoviikot vetivät koeajajia

Poron Plugarin sähköautojen koeajoviikot kiinnostivat ja saivat kiitosta.

Lue lisää

Tyytyväinen koeajaja Ari Virolainen ja täyssähköinen Nissan LEAF. 

Koeajossa Poron Plugarilla Nissan LEAF

Poron Plugarin sähköautojen koeviikoilla oli koeajettavissa Nissan LEAF -täyssähköauto

Lue lisää

Hullu Poron latauskenttä on nyt Poron Plugari

Leville hotelli Hullu Poron eteen valmistunut sähköautojen latauskenttä on saanut nimen sekä omat internetsivut. Poron Plugarin tapahtumia voi tästä eteenpäin seurata osoitteessa www.poronplugari.fi.

Lue lisää