Ensto Chago -latauslaitteet

Tarjoamistamme Chago -laitteista löytyy erinomaiset etähallintaominaisuudet, erityisesti huomiota on kiinnitetty elinkaarikustannusten minimointiin sekä laitteen huollettavuuteen.


Ensto Chago tarjoaa kattavasti latauslaitteita julkiseen sekä puolijulkiseen käyttöön. Tyypillisiä asennuskohteita laitteille on erilaiset kauppapaikat, parkkihallit, hotellit sekä muut julkiset ja puolijulkiset kohteet.


Laite-esittelyt:

Chago Pro EVF200 -latauslaitteet

Kaksipuoleiset Chago Pro EVF200 -latauslaiteet mahdollistavat max. 3 x 32A (22kW) latauksen molemmista pistokkeista. Laitteen Type 2 -rasia soveltuu kaikkien markkinoilta löytyvien ladattavien ajoneuvojen lataamisen ajoneuvon omalla latauskaapelilla.

Lue lisää


Chago Wallbox EVB -latauslaitteet

Chago Wallbox EVB on uuden laitesukupolven tuotesarja. EVB-latauslaite on kustannustehokas valinta laajojen latausjärjestelmäkokonaisuuksien toteuttamiseen. Laitteen hallintaominaisuudet mahdollistavat asennuksen haastaviinkin kohteisiin kuten taloyhtiöihin sekä työpaikoille.

Lue lisää


Laitehallinta:

Chago-latauslaitteiden hallinta

Chago Pro EVF ja Wallbox EVB -latauslaitteet tukevat SMS- sekä applikaatiotunnistautumista sekä valtaosin RFID ja NFC -tunnisteita . Asennuskohteesta ja toimintaperiaatteesta riippuen valitaan tarkoituksenmukaisin tapa käyttäjän tunnistautumiseen sekä lataustapahtuman aloittamiseen ja lopettamiseen.

Lue lisää


Hinnastot:

Hinnasto: Chago Pro -latauslaitteet

Chago Pro -latauslaitteet soveltuvat erinomaisesti julkiseen ja puolijulkiseen käyttöön. (IP 54 ja IK 10). Tyypillisimpiä asennuskohteita ovat kadunvarsipaikat, kauppakeskukset, hotellit, pysäköintihallit sekä yritysten parkkipaikat.


Lue lisää


Chago Wallbox -latauslaitteet

Chago Wallbox -latauslaitteet on suunniteltu erityisesti parkkihallien seinäasennuksiin. Latauslaitteessa on joko yksi tai kaksi sähköauton lataamiseen(Mode 3 Type 2) tarkoitettua pistoketta, joista saatavilla oleva maksimiteho on 22kW.


Lue lisää

PlugItin toimitussisältö laajempiin kohteisiin sisältää erikoisvalmisteisen latauskeskuksen, latauslaitteet ja asennustarvikkeet.

Hinnoitteluesimerkki: 2 latauspaikkaa

Latausjärjestelmän investointikustannukset jakautuvat tyypillisesti järjestelmätoimituksen, sähköasennustarvikkeiden sekä aiheutuvien työkustannusten kesken.

Lue lisää