Kesätöissä PlugItilla: Sähköinen liikenne vei Saran mukanaan!

Kesätyttö Sara kertoo erilaisesta ja kokemusrikkaasta kesätyöstä PlugItilla.

Sain kuulla Plugit Finland Oy:stä vanhemmiltani, kun he olivat koeajaneet yrityksen toimesta sähköautoja Levillä. Tutustuin PlugItin nettisivuihin ja innostuin erilaisesta, innovatiivisesta ja kokonaan suomalaisesta yrityksestä. Päätin rohkeasti ottaa yhteyttä, josko heillä olisi kesätyöpaikkoja avoinna. Haastattelun kautta pääsin mukaan tutustumaan sähköisen liikenteen maailmaan, mikä vei tämän tytön täysin mennessään.

Kesäni PlugItilla oli upea kokemus, sillä sain tutustua erilaisiin sähköautoihin, niiden latauslaitteisiin ja ennen kaikkea mahtaviin työkavereihin. Pääsin kiertämään ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa esitellen latauslaitteita, kertoen sähköisestä liikenteestä ja tutustuen yhteistyökumppaneihin.

PlugItin tapahtumista vastaavan Jani Vuoren kanssa kiersimme mm. Logistiikkamessuilla, MotorRockFesteillä Porissa, NesteOil Rallyssa Jyväskylässä, Uiva-venenäyttelyssä Helsingissä... Tapahtumat olivat aina onnistuneita ja saimme levitettyä tietoa sähköautoilun maailmasta.

Tapahtumissa kiertämisen lisäksi valokuvasin latauslaiteasennuksia, kokosin artikkeleita PlugItin nettisivuille sekä haastattelin asiakkaitamme. Vierailin muutaman kerran Espoon Karaportin sekä Porin toimipisteissä, mutta tapahtumien lisäksi työskentelin pääasiassa kotona tietokoneen ääressä.

Kilsat taittui mukavasti Janin hauskassa seurassa!
Kilsat taittui mukavasti Janin hauskassa seurassa!
Pääsin ajamaan/näkemään upeita autoja.
Pääsin ajamaan/näkemään upeita autoja.

Hauskimpia muistojani kesältä olivat Lastesairaalan Vilma Pyykösen haastattelu, koeajot sähköautoilla, NesteOil Rally, Porin toimistovierailut sekä tiukat keskustelut tapahtumissa polttomoottorivannoutuneiden ihmisten kanssa.

Jännittävin kokemukseni oli retki Nummelasta Poriin Volkswagen e-Golfilla, sillä latauspaikkoja on kyseisellä reitillä vain muutama ja enkä ollut aikaisemmin ajanut yksin tienpäällä täyssähköautolla. Poriin pääsin ehjin nahoin ja hymy huulessa!

Henkilökohtaisesti uskon, että sähköautoilu tulee lisääntymään Suomessa, kuten koko maailmassa. Oli mielenkiintoista olla kuulemassa / olla osana tulevaisuuden innovaatioita sekä todistamassa nykyisten toimivuutta.

Itse olen täysin koukussa sähköllä ajamiseen, ja kun oman auton hankinta tulee vastaan, niin tiedän sen olevan akullinen.

Nyt minulla on suuntana Englanti, missä opiskelen kandidaatin tutkintoa ja tarkoitus on valmistua keväällä 2016!

Haluan kiittää kaikkia PlugItin yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kesätyöntekijän lämpimästä vastaanotosta!

Suuri kiitos ihanalle PlugItin henkilökunnalle hauskasta kesästä. Onnea sähköiselle tielle!

Toivoo,
kesätyttö Sara

Janin kanssa kiersimme useissa tapahtumissa.
Janin kanssa kiersimme useissa tapahtumissa.
Uskon, että kovinkaan moni 22-vuotias neiti ei tiedä yhtä paljoa sähköisestä liikenteestä kuin minä!
Uskon, että kovinkaan moni 22-vuotias neiti ei tiedä yhtä paljoa sähköisestä liikenteestä kuin minä!

Lue myös seuraavat artikkelit

PlugItilta oli mukana menossa myös Sara, joka itsekin ihastui Mercedes-Benzin C-sarjan ladattavaan hybridiin.

Mercedes-Benz C 350 Plug-In Hybrid kiinnosti rallikansaa

Neste Oil Rallissa riitti vauhtia ja rikottiin ennätyksiä. PlugIt oli paikalla yhteistyökumppaninsa Mercedes-Benzin kanssa esittelemässä C 350 Plug-in Hybridiä sekä Keba-latauslaitetta.

Lue lisää

Uiva-venenäyttelyn kävijät innoissaan vaihtoehtoisesta liikenteestä!

PlugIt oli mukana Uiva-venenäyttelyssä esittelemässä Volvo XC90 T8 plug-in hybridiä ja latauslaitteita.

Lue lisää