Ladattavan Volkswagenin ostajalle lataustapakartoitus veloituksetta

​Volkswagen tarjoaa kaikille täyssähköauton tai ladattavan hybridin ostaneille asiakkailleen ilmaisen lataustapakartoituksen. Sen avulla varmistetaan sähköautolle sekä ladattavalle hybridille nopea ja turvallinen virransaanti.

Kartoituksessa selvitetään latauskäyttöön aiotun pistorasian tekninen kunto ja sähköturvallisuus. Lisäksi tarkistetaan, että sähkönsyöttö lataukseen tarkoitetulle pistorasialle on sähköauton lataamiseen sopiva.

Kartoituksen yhteydessä asiakas saa neuvoja sähköauton lataamisesta mahdollisimman tehokkaasti ja järkevästi. Kartoittaja muun muassa kertoo, mitä eroa on auton lataamisessa auton mukana tulevalla tilapäislatauskaapelilla verrattuna kiinteästi asennettavaan kotilatauslaitteeseen.

Volkswagenin ladattavan auton kauppaan sisältyy ilmainen lataustapakartoituspalvelu, jolla varmistetaan auton pääasiallisen latauspaikan turvallisuus ja asianmukaisuus. Kuva: Olli Urpela
Volkswagenin ladattavan auton kauppaan sisältyy ilmainen lataustapakartoituspalvelu, jolla varmistetaan auton pääasiallisen latauspaikan turvallisuus ja asianmukaisuus. Kuva: Olli Urpela

Volkswagen-autoilija saa lataustapakartoituksen tehneeltä asiantuntijalta raportin sekä tarvittaessa tarjouksen latauspisteen muuttamisesta käyttötarkoituksen mukaiseksi ja turvalliseksi.

Plugit Finland toimittaa muutokset ja laitteet haluttaessa avaimet käteen -toimituksena.

Lataustapakartoitus

  • Suoritetaan PlugItin asiantuntijan toimesta asiakkaan vakituiseen latauspaikkaan.
  • Varmistetaan kiinteistön sähköjärjestelmän soveltuvuus ja resurssit (pääsulakkeet) lataamiseen.
  • Suoritetaan sähkötekniset mittaukset ja havainnoidaan muun muassa pistorasioiden kunto.
  • Kerrotaan asiakkaalle mahdollisista sähköjärjestelmän korjaustarpeista (esimerkiksi vikavirtasuojan puuttuminen) ja annetaan kustannusarvio niistä.
  • Opastetaan asiakasta lataamaan sähköautoaan.PlugItin Laturiluuri – Kysy sähköauton lataamisesta

Kysy PlugItilta, jos jokin askarruttaa sähköauton lataamisessa. Laturiluurin numero 0207 350 330 (0,088 €/min).

Lue lisää

PLUGITIN verkkokauppa

Sähköautojen kotilatauslaitteet voi tilata luotettavasti ja sujuvasti Plugitin verkkokaupasta.

Lue lisää