Loiste mukana Vihreän Kaistan koeajoviikoilla Levillä

Loiste ottaa Levin koeajoviikoilla ensikontaktia sähköautoiluun. Tutustu myös yhtiön talvitarjoukseen!

Vihreän Kaistan vähäpäästöisten autojen koeajoviikot ovat käynnissä Levillä. Koeajettavissa on Mercedes-Benzin sähkö- ja kaasukäyttöisiä ajoneuvoja. Koeajoviikoilla on näkyvästi mukana myös suomalainen, palveleva energiayhtiö Loiste Energia.

Levin vähäpäästöisten autojen koeajoviikoille Loiste lähti mukaan, sillä yhtiö haluaa olla mukana mielenkiintoisissa asioissa. Sähköinen liikenne on nouseva liikkumismuoto ja yksi tämän hetken kiinnostavimpia puheenaiheita. Loisteelle yhtiönä sähköinen liikenne on uusi asia, johon halutaan tutustua tarkemmin. Samalla luodaan pohjaa myös pohdinnalle, onko sähköinen liikenne asia, jossa halutaan olla mukana jatkossakin.

"Loiste halusi olla mukana koeajoviikoilla sekä kasvattamassa omaa tunnettuuttaan että ottamassa ensikontaktia sähköautoiluun. On mielenkiintoista päästä mukaan ja saada koeajajien palautteita. Omalta osaltaan Loiste toki haluaa ottaa vastuuta ympäristöstä ja miettiä tulevia hankkeita. Tuotteistamme Loiste Puhdas on vihreää sähköä ja mielestämme vihreä sähkö sopii erinomaisesti sähköautoilun yhteyteen", valottaa Loisteen markkinointipäällikkö Sanna Laine.

Tulevaisuudessa ekologisuuden merkitys tulee kasvamaan entisestään, ja Loiste haluaa ottaa tämän huomioon tutkimalla, miten he voisivat sähkön osalta vaikuttaa. Loisteella on jo nyt 200 000 asiakasta ja heidän pyrkimyksenään on tarjota tulevaisuudessakin kiinnostavia sähkötuotteita.

Loiste ottaa Levin koeajoviikoilla ensikontaktia sähköautoiluun. Levillä on koeajettavissa Mercedes-Benzin täyssähköauto sekä ladattavia hybridimalleja. 
Loiste ottaa Levin koeajoviikoilla ensikontaktia sähköautoiluun. Levillä on koeajettavissa Mercedes-Benzin täyssähköauto sekä ladattavia hybridimalleja. 

"Uskon, että sähköinen ja vähäpäästöinen liikenne tulee vahvasti ottamaan jalansijaa Suomessakin. Ihmiset tuntevat sitä aika vähän ja heikosti vielä toistaiseksi. Vähitellen varmasti asia tulee tutuksi, kun se saa suuremman huomion mediassa ja alkaa kiinnostaa ihmisiä, myös siksi, että vähäpäästöisyytensä lisäksi se pienentää autoilun kustannuksia. Mahdollisuus kokeilla sähköisiä ajoneuvoja ja tutustua niiden käyttöön auttaa varmasti ymmärtämään", pohtii Laine.

Loisteelta toivotaan, että Levin koeajoviikot saavat ihmiset miettimään myös omaa sähkösopimusvalintaansa. Lähes jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista sähköä ostaa kotiin ja mahdollisesti sähköautoonsa. "Uskomme, että Levin koeajotapahtuma on kokonaisuudessaan onnistunut ja jää ihmisten mieliin", päättää Laine.

Maksatko sähköstä liikaa – tartu Loisteen talvitarjoukseen

Levin koeajoviikkojen kunniaksi Loiste on räätälöinyt 16.4.2016 asti voimassa olevan talvitarjouksen.
Tutustu tarjoukseen Vihreän Kaistan sivuilla.

Tutustu Loisteen talvitarjoukseen >>