Sähköinen liikenne kasvussa - nyt on oikea aika lähteä mukaan!

Sähköinen liikenne on kasvanut Suomessa yli 100 %:n vuosivauhtia viimeiset vuodet. Uusia ladattavia ajoneuvoja tulee jatkuvasti markkinoille ja lähes kaikilta automerkeiltä löytyy sellainen valikoimistaan. Norjassa ladattavia autoja on jo yli 100 000 kpl. 20 000 ladattavan ajoneuvon rajapyykki ylitetään Suomessa vuonna 2020.
VTT:n ennuste ladattavien ajoneuvojen yleistymisesta Suomessa ilman valtion tukea
VTT:n ennuste ladattavien ajoneuvojen yleistymisesta Suomessa ilman valtion tukea

Tutustu sähköiseen liikenteeseen tai tule osaksi sitä!

Plugit Finland yhdessä Ensto Chagon ja Nissan Nordic Europen kanssa tarjoavat nyt erinomaisen tutustumismahdollisuuden sähköisen liikenteen maailmaan. Samalla haluamme tarjota mahdollisuuden päästä mukaan osaksi voimakkaasti kasvavaa sähköautojen latausverkostoa.

  • Latauslaitteen kauttamme hankkineille tarjoamme vuodeksi veloituksetta älykkään hallinta- ja seurantajärjestelmän sähköautojen latauslaitteen operointiin.
  • Kaikille avoimena mahdollisuutena tarjoamme täysin veloituksettoman testijakson Nissan LEAF - tai Nissan eNV200 -täyssähköautolla.

Jätä yhteydenottopyyntö koskien latauslaitteita tai ota yhteyttä Nissan Nordic Europeen saadaksesi auton testikäyttöön. Yhteydenottolomake ja Nissanin yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.


Chago Pro EVF200-B, hinta 3 530 € + asennustarvikkeet (alv 0%)

Kaksipuoleiset Chago Pro EVF200 -latauslaitteet mahdollistavat max. 3 x 32A (22kW) latauksen molemmista pistokkeista. Laitteen Type 2 -rasia soveltuu kaikkien markkinoilta löytyvien ladattavien ajoneuvojen lataamisen ajoneuvon omalla latauskaapelilla.

Chago EVF200 -latauslaite on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista ruostumatonta terästä sekä alumiinia.

Erityistä huomiota on kiinnitetty laitteen asennettavuuteen sekä ylläpitokustannusten optimointiin monipuolisen anturoinnin ja mittaustoiminnallisuuksien muodossa.

Latuslaite on varustettu kolmivaiheisella pääsulakkeella, tyypin A -vikavirtasuojalla ja automaattisella vikavirtasuojan palautuksella, GPRS(2G) -modeemilla sekä RFID ja NFC -lukijalla. Lisäksi laitteesta löytyy sähkökatkojen varalta automaattinen kaapelin lukituksen vapautus.


Latauslaitteen hinta on 3 530 € (alv 0%)

Chago Pro EVF200
Chago Pro EVF200

Hallintajärjestelmä laitteen operointiin

Suosituksemme on asentaa latauslaite vapaaseen käyttöön tekstiviestikäynnistyksellä. Latauslaitteeseen asennettavat SIM-kortit mahdollistavat laitteen liittämisen osaksi hallintajärjestelmää. Hallintajärjestelmän avulla voidaan seurata lataustapahtumista aiheutuvia kustannuksia sekä latauspisteen käyttöastetta ja käyttäjäuskollisuutta.

Kasvavassa markkinassa sähköisen liikenteen mahdollistaminen on markkinoinnillinen etu. Ennen kuin laitteen käyttöaste on riittävällä tasolla, on kustannustehokkaampaa tarjota lataus veloituksetta kuin periä siitä maksuja.

Oletko kiinnostunut latauslaittesta, jätä yhteydenottopyyntö!Nissan-täyssähköautot veloituksetta testikäyttöön, ota yhteyttä!

Nissan Nordic Europe Oy tarjoaa kiinnostuneille mahdollisuuden täyssähköautojen testikäyttöön.

Täyssähköauton testikäyttöön liittyen pyydämme olemaan yhteydessä Ali-Tuomas Vuoreen.

Ali-Tuomas Vuori
040 6624657
avuori@nissan-europe.com
EV Fleet Specialist
Nissan Nordic Europe