Plugit Finland Oy yrityksenä

PlugIt tuottaa asiakkailleen innovatiivisilla palveluilla, tuotteilla ja tietojärjestelmillä sähköisen liikkumisen parhaat ratkaisut energiatehokkaasti.

PlugIt Finland Oy on vuonna 2012 perustettu sähköiseen liikenteeseen erikoistunut palveluyritys, joka on riippumaton ja innovatiivinen toimija. Taustaltamme löytyy maamme mittakaavassa merkittävää alan osaamista.

Asiakas saa PlugItilta laadukkaat sähköautojen latausjärjestelmien kartoitus-, suunnittelu- sekä asennus- ja rakentamispalvelut. Asiantuntijamme huomioivat myös mahdolliset tulevaisuuden latausjärjestelmätarpeet kiinteistöissä ja erilaisissa infraratkaisuissa.

PlugItin tuotevalikoimaan kuuluvat myös älykkäät sovellukset latausjärjestelmien ja vaihtoehtoisten energiaratkaisuiden ohjaamiseen, huoltoon, ylläpitoon, seurantaan ja palvelutuotantoon. PlugIt Finland Oy tarjoaa asiakkailleen asiantuntijapalveluita paikallisen energiatuotannon kehittämiseen erilaisissa kiinteistöissä ja ympäristöissä.

​Asiantuntijoidemme ja innovatiivisten sovellusten avulla asiakkaillamme on mahdollisuus edistää älykiinteistöratkaisuja sekä niihin liittyvää strategiaa määrätietoisesti. Asiantuntijamme auttavat asiakasta liittämään sähköisen liikkumisen osaksi energiatehokkuussuunnitelmaa.

Ota meihin yhteyttä!