Plugitin uutiskirje, syyskuu 2017


Tarjouksessa energiamittarillinen latauslaite ja
mode 3 -latauskaapeleita!

Verkkokauppamme tuotevalikoima on kasvanut ABL Sursumin latauslaitteella, johon on integroitu energiamittari. Uutuuden kunniaksi kyseinen laite sekä mode 3 -latauskaapelit tarjoushinnoin 8.10. asti. Toimi heti!

Lue lisää


Case: LähiTapiola panostaa sähköautojen latauspisteisiin

Plugit on toimittanut sähköauton latauspisteitä LähiTapiolan kohteisiin: yhtiön pääkonttorille Espooseen sekä uuteen kauppakeskus Seppään Jyväskylään.

Lue lisää

Haluamme tarjota parasta palvelua!

Kartoitamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä jatkuvasti erilaisilla kyselyillä. Miten olemme onnistuneet ammattiasiakkaidemme kanssa? - katso kyselyn tulokset!

Lue lisää


Turvallisuus ennen ​kaikkea

Sähköautojen ja ladattavien hybridien lataaminen on vain harvoin tilapäistä. Tämä on syytä ottaa huomioon, kun mietitään ratkaisuja autojen päivittäiseen lataamiseen. Turvallisuudesta on turha tinkiä.

Lue lisää


Osallistu Facebook-kilpailuun ja voita Keskon 50 euron lahjakortti!

Plugitin syyskilpailu on täällä! Kun Facebook-sivumme tykkääjien määrä ylittää 1 000, arvomme palkinnon, joka sisältää Keskon 50 euron lahjakortin ja Plugit-tuotteita.

Lue lisää


Kauppakeskus Ideapark, Lempäälä

Uudet sähköauton latauspisteet

Plugit toimittaa ja asentaa sähköautojen latauspisteitä jatkuvasti ympäri Suomen. Katso uusimmat latauspisteet, joissa Plugit on ollut mukana!

Lue lisää