Projektipäälliköksi Plugitille

Haemme projektipäällikköä innovatiiviseen ja innostuneeseen porukkaamme.

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen älykkäiden latausjärjestelmien ja vaihtoehtoisten energiaratkaisujen kokonaistoimituksiin sekä näihin liittyviin palveluihin. Kokonaisratkaisumme sisältää laitetoimitusten lisäksi konsultointi-, kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Plugitin tuotevalikoimaan kuuluvat myös älykkäät sovellukset latausjärjestelmien ja vaihtoehtoisten energiaratkaisuiden ohjaamiseen.

Suomessa toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Porissa ja Kirkkonummella.
Plugitlaisia on Suomessa tällä hetkellä 20 - nyt haemme Tampereen toimipisteelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan latausjärjestelmien toimitusprojekteja asiakkaiden kanssa yhdessä sovittujen tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti.

Projektipäällikkönä vastaat projektien kannattavuudesta sekä raportoinnista asiakkaille. Vastuualueeseesi kuuluu myös projekteissa käytettävän asennuskumppaniverkoston kehittäminen ja verkoston toiminnan laadusta huolehtiminen. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin kanssa ja vastaat yrityksen tuotannon viikkokuormituksesta.

Tutkintosi on joko sähkö- tai automaatioalalta. Edellytämme ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työtehtävien hallinnassa. Työkokemusta sinulla tulee olla vähintään 2-3 vuotta sekä näyttöä onnistuneista projekteista. Sähkötyöpätevyys S2 sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot.

Tarjoamme innovatiivisen ja innostuneen työympäristön sekä näköalapaikan sähköisen liikenteen tulevaisuuteen.

Lisätietoja antaa operatiivinen johtaja Esa Griffiths p. 040 501 0312. Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV viimeistään 29.9.2017 osoitteella: esa.griffiths@plugit.fi Hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.