Sähköauton latauspisteen opastekyltit PlugItilta

PlugItin verkkokaupan valikoimista löytyy nyt näyttäviä 'sähköajoneuvon latausasema' -kylttejä, jotka opastavat sähköajoneuvon lataajat perille.

Moni sähköautoilija navigoi karttasovelluksemme avulla liikepaikkasi pihaan. Ohjaa asiakkaasi sujuvasti latauspisteelle saakka opastekyltin avulla.

  • ​​Asianmukaiset opasteet luovat myönteistä yrityskuvaa vuodesta toiseen.
  • Opastekyltti on hiljainen edustajasi, joka ohjaa ja palvelee asiakkaita ilman lisäkustannuksia.
  • Opastekyltillä saat asiakkaasi tuntemaan itsensä tervetulleiksi ja tärkeiksi ja samalla luodaan viihtyisä ympäristö.
  • Yhteneväiset opastekyltit kaikilla Suomen latausasemilla tunnistetaan helposti ja se takaa asiakkaille mukavan ja vaivattoman asioinnin.

Latausaseman opastekylttejä on valikoimissamme kahta kokoa

PlugIt on suunnitellut julkisille latausasemille tarkoitetun opastekyltin. Opasteen avulla ohjaat sähköautokuljettajat helposti ja vaivattomasti perille saakka ja luot asioinnista miellyttävää ja vaivatonta.

Merialumiininen sähköajoneuvon latausaseman opastekyltti kestää vuodesta toiseen Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kiinnitystarvikkeet tulevat toimituksen mukana.


Opastekyltti suurempi, leveys 39 cm, korkeus 44 cm.

Hinta 100 € (sis. alv 24 %)

Tilaa tästä >>


Opastekyltti pienempi, leveys 39 cm, korkeus 20 cm.

Hinta 80 € (sis. alv 24 %)

Tilaa tästä >>

Opastekyltillä saat sähköautoasiakkaanne tuntemaan itsensä tervetulleiksi ja opastat heidät perille saakka. 
Opastekyltillä saat sähköautoasiakkaanne tuntemaan itsensä tervetulleiksi ja opastat heidät perille saakka. 

Onko liikepaikallanne jo sähköauton latausmahdollisuus?

Sähköautojen läpimurron odotetaan tapahtuvaksi aivan lähivuosina. Sähköautojen lisääntyessä myös julkisten latausasemien kysyntä lisääntyy. Tyypillisiä julkisia latauslaitteiden asennuskohteita ovat yritysten parkkipaikat, pysäköintitalot sekä valvotut pysäköintialueet.

Tutustu julkisille paikoille soveltuviin latauslaitteisiimme. Ota yhteyttä myynti@plugit.fi ja räätälöidään yhdessä liikepaikallesi sopiva latauspaketti!

Tutustu latauslaitteisiimme >>

Haluatko liikepaikkasi latausaseman karttasovellukseemme?

Ylläpidämme sähköautoilijoita palvelevaa karttasovellusta, johon on merkitty autojen latausasemat. Olemme yrittäneet koota PlugItin karttapalvelusta mahdollisimman kattavan. Mikäli meiltä on kuitenkin jäänyt jokin julkinen latauspiste huomaamatta, ilmoitathan siitä meille alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää latausaseman kuvan ja tehotiedon (kW) karttaan laitettavaksi.

Tutustu karttasovellukseemme >>