Kauppakeskus Karisma Lahdessa houkuttelee sähköautoilijoita lataamaan

Kesko asennutti yhden ensimmäisistä sähköautojen latauspisteistään Lahden kauppakeskus Karismaan.

Kesko julkisti viime vuoden lopulla avaavansa sähköautojen latauspisteitä toimipisteisiinsä. Ensimmäiset latauspisteet sijoittuivat Vantaalle K-citymarket Tammiston, Espooseen Merituulen kauppakeskuksen, Turkuun K-citymarket Länsikeskuksen ja K-citymarket Kupittaan sekä Lahteen kauppakeskus Karisman parkkipaikoille. Latauspisteiden asennustyöt on suorittanut Plugit Finland.

Karismassa on helppo ladata ja asioida

Kauppakeskus Karisma sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Lahden keskustaa, mistä syystä siitä odotetaan suosittua latauspaikkaa sähköautoilijoiden keskuudessa.

Kauppakeskus on täynnä kaikenikäisille sopivaa ajanvietettä, joten sähköautoilija saa lataamiseen tarvittavan ajan kulumaan nopeasti.

Kauppakeskus Karisma

Lahdessa sijaitseva kauppakeskus Karisma on avattu marraskuussa 2011. Kauppakeskuksessa on yhteensä lähes 60 erilaista liikettä ja se sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan nelostien vieressä. Lahden ydinkeskustaan on matkaa n. 5,5 km. Kauppakeskuksessa vierailee vuosittain noin 3 miljoonaa kävijää.


Karisman parkkihallista löytyy neljä sähköautojen latauspistettä, joissa voi ladata minkä tahansa sähköauton. Lataamaan tulevalla pitää vain olla oma tyypin 2 -latauskaapeli (mode 3) mukanaan. Latauspisteet sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallin ensimmäisen kerroksen keskiosassa, H-linjalla. Lataamiseen tarvitaan lähiluettava K-Plussa-kortti tai K-Plussa-mobiilikortti ja ellei sellaista löydy omasta takaa, korttia voi lainata kauppakeskuksen infopisteestä.

Kaapeli kiinni ja lataamaan – PlugIt näyttää mallia kauppakeskus Karisman parkkihallissa sijaitsevalla latauspisteellä. 
Kaapeli kiinni ja lataamaan – PlugIt näyttää mallia kauppakeskus Karisman parkkihallissa sijaitsevalla latauspisteellä. 
Latauspisteet sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallin ensimmäisen kerroksen keskiosassa, H-linjalla.
Latauspisteet sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallin ensimmäisen kerroksen keskiosassa, H-linjalla.

Kauppakeskus Karisma tarjoaa monipuoliset palvelut lataajille

Kauppakeskus Karismassa Keskon asennuttamat sähköautojen latauspisteet on otettu innolla vastaan. Niiden odotetaan kiinnostavan erityisesti nelostietä pitkin matkaavia sähköautoilijoita, joiden on helppo pysähtyä kauppakeskus Karismassa asioimassa.

"On todettu, että sähköautoilijat valitsevat asiointipaikkansa sen mukaan, mistä löytyy latauspisteitä. Näiden latauspisteiden avulla Kauppakeskus Karisma on myös sähköautoilijoille houkutteleva pysähdyspaikka", toteaa Karisman kiinteistöpäällikkö Petri Tynkkynen.

"Kauppakeskus Karismasta löytyy lähes 60 liikettä, joten valinnanvaraa riittää moneen makuun. Uskomme, että monipuoliset palvelut ovat vahva vetovoimatekijänä, kun sähköautoilijat valitsevat tien päällä liikkuessaan latauspaikkaa autollensa", jatkaa Karisman kauppakeskusjohtaja Mari Rönkä.

Latauspisteiden katsotaan sopivan erityisen hyvin yhteen myös kauppakeskukselle tärkeiden vihreiden arvojen kanssa.

Kauppakeskus Karisman kiinteistöpäällikkö Petri Tynkkynen sekä kauppakeskusjohtaja Mari Rönkä iloitsevat sähköautojen latauspisteistä. 
Kauppakeskus Karisman kiinteistöpäällikkö Petri Tynkkynen sekä kauppakeskusjohtaja Mari Rönkä iloitsevat sähköautojen latauspisteistä. 


Lue myös seuraavat artikkelit

Sähköautojen lataaminen on pian mahdollista K-Plussa-kortilla Keskon toimipisteissä.

Kesko avaa sähköautojen latauspisteitä toimipisteisiinsä

Sähköautojen lataaminen on pian mahdollista K-Plussa-kortilla Keskon toimipisteissä. Latauslaitteiden asennustyöt suorittaa Plugit Finland.

Lue lisää

Plugit huolehtii tarvittaessa myös latauspaikkojen asianmukaisesta merkitsemisestä, mahdollisista törmäyssuojista sekä opastuksesta latauspaikoille.

Sähköautojen latauslaitteet toimitiloihin, liikepaikoille ja julkisiin kohteisiin

Plugit toimittaa sähköautojen latauslaitteet ja -järjestelmät ammattitaidolla yrityksille.

Lue lisää