Ensto toivottaa sähköautot tervetulleiksi koteihin

Chago e-Fill:n asentaminen

Helposti asennettava sähköauton latauslaite koteihin


Miksi Ensto Chago eFill?
● Turvallista kotilataamista
● Säästä aikaa ja rahaa nopeamman latauksen ansiosta
● Moderni kestävä rakenne
● Saatavana valkoisella standardivärillä, mutta voidaan myös toimittaa minkä tahansa värisenä
Ensto Chago eFill pähkinän kuoressa:
Ensto Chago eFill on suunniteltu erityisesti sähköauton lataukseen kotona . Se sisältää kaikki perusominaisuudet ja muotoilu on käyttäjäystävällinen . Sähköauton lataaminen kotona ei voisi olla helpompaa!
Ensto Chago eFill:n runko on valmistettu paloturvallisesta ja kestävästä metallista. Se kestää ulkokäytön ja ​​ylittää lisäksi tiukimmatkin vaatimukset iskunkestävyydessä ja ulkoisten haitallisten vaikutusten minimoimisen osalta.
eFill on helppo
Ensto Chago eFill on yksinkertainen ja tyylikäs ratkaisu ladata sähköauto kotona. eFill:ssä on kiinteä kierteinen latausjohto, jota on helppo käsitellä ja varastoida. Erillinen latauspistokkeen säilytyskotelo on asennettavissa käytännölliseen paikkaan seinässä. Laitteen käyttö ja asennus ei myöskään vaadi koodausta tai erikoistunutta asentajaa. Asennettaessa pistoke tulee liitettäväksi suoraan pistorasiaan. Virta on tässä tapauksessa rajoitettu 8 ampeeriin. Laturia voi käyttää 16A:n virralla, mutta sen asentamiseen vaaditaan tähän työhön erikoistunut asentaja.
eFill on Sinun omasi
Kotisi pihassa oleva pysäköintialue on luultavasti se paikka, jossa lataat autosi useimmiten . Valitse Ensto Chago eFill tehokkaaseen lataukseen kotona.

Kiinnostuitko?
Lisätiedot ja tilaukset PlugIt:n asiantuntijoiden kautta.
Älä epäröi ottaa yhteyttä!

puh. 0207 350 330