Sähköauton latauslaite ABL Sursum eMH1 EVSE503

Tyylikäs ja kompakti ABL Sursumin eMH1 -latauslaite 1 x 16A teholla ja 5 metrin kiinteällä type 2 -kaapelilla on edullinen hankinta kotilatauslaitteeksi.

Kaikki varusteet yhdessä kompaktissa paketissa

Ajaminen sähköllä on todella hauskaa, kun voit ladata ajoneuvosi turvallisesti. Pienestä koostaan huolimatta tämä latauslaite sopii vaativiin tehtäviin. ABL Sursumin eMH1 on itse asiassa maailman kompaktein latausasema ja mahtuu kaikkiin autotalleihin ja -katoksiin.

ABL Sursumin eMH1 EVSE503 sisältää kaikki kotitalouden perusasennukseen tarvittavat lisävarusteet. Laitteen helppolukuiset LED-valot kertovat latauksen tilasta. Laitteen lukitun kannen alla on 30 mA vikavirtasuoja henkilösuojaukseen. Vikavirtasuojakytkin suojaa käyttäjää tilanteissa, joissa kaapeli tai latauspistoke olisi jostain syystä vaurioitunut. Vikavirtasuoja on Suomessa pakollinen ja se tulee testata vähintään kaksi kertaa vuodessa.


ABL Sursum eMH1, EVSE503

  • Tyypin 2 latauskaapeli (Type 2)
  • Kaapelin pituus 5 m
  • Laitteen maksimiteho 3,6 kW
  • Lataus 1 x 16A (säädettävissä)

Lataustyypin 2 (Type 2) kaapeli sopii mm. seuraaviin automerkkeihin: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Smart, Tesla, Volvo ja Volkswagen.

Laitteen hinta 990 €.


Tilaa tästä ABL Sursum eMH1 >>


Tilaa ABL Sursumin uutuus asennettuna kotiseinään

Voit tilata ABL Sursumin uutuuden kotiseinääsi asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Plugit huolehtii asennuksen suunnittelusta, turvallisesta asennuksesta ja käyttöopastuksesta.

Asennuksesta voit tiedustella lisää jättämällä yhteydenottopyynnön tai Laturiluurista.


Lue lisää:

Lataaminen omakotitalossa.

Lataaminen taloyhtiössä.

ABL Sursumin uutuusmallin hintaan sisältyy myös kätevä kaapeliteline.
ABL Sursumin uutuusmallin hintaan sisältyy myös kätevä kaapeliteline.

Lue myös seuraavat artikkelit

Miksi hankkia kiinteä latauslaite sähköautolle?

​Sähköauton vakituiseen latauspaikkaan on suositeltavaa hankkia kiinteästi asennettava ja autonvalmistajan hyväksymä latauslaite. Hyväksytty latauslaite on turvallinen autolle, käyttäjälle sekä kiinteistölle.

Lue lisää

Sähköauton latauslaite valitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeet huomioiden ja kyseiseen kiinteistöön sopivaksi.

Kotilatauslaite valitaan tapauskohtaisesti

Sähköauton latauslaite valitaan tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeet huomioiden ja kiinteistöön sopivaksi.

Lue lisää