Sähköautojen latauslaitteet ovat markkinointivaltti yrityksille

Plugitin myynti- ja markkinointijohtaja Topi Aaltonen kannustaa yrityksiä sähköautojen latauslaitteiden hankintaan.

Plugitin myynti- ja markkinointijohtaja Topi Aaltonen on tottunut tekemään pitkää päivää. Tampereella asuvan miehen työpäivät suuntautuvat usein pääkaupunkiseudulle, missä sijaitsee Suomen tämän hetken suurin sähköautomarkkina. Aaltonen tekee työtä sähköautoilun eteen suurella innolla ja vankalla ammattitaidolla. Erilaiset yhteistyökuviot ja -mahdollisuudet tarkentuvat koko ajan, kun markkina rakentuu.

Etelä-Suomessa ja varsinkin pääkaupunkiseudulla latausinfrastruktuuri alkaa olla siinä määrin kunnossa, että täyssähköautolla pääsee alueen sisällä liikkumaan näppärästi latauspisteeltä toiselle. Tämän lisäksi sähköautoilu tekee tosissaan tuloa myös valtakunnallisesti. Sähköautojen määrän kasvun myötä tarvitaan myös kattavaa latausinfrastruktuuria, joka täyttää automäärän tarpeet.

Latauspiste on investointi tulevaisuuteen

Sähköautojen latauspisteitä asennetaan jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla esimerkiksi yritysten ja huoltoasemien toimipaikkoihin. Mikäpä yritys ei haluaisi olla suunnannäyttäjänä muille yrityksille, kiinnittää huomiota ekologisiin arvoihin ja siinä sivussa saada positiivista näkyvyyttä itselleen.

"Sähköautojen latauslaitteiden asentamiselle löytyy harvoin todellisia esteitä. Kyse on enemminkin ammattimaisesta järjestelmäsuunnittelusta. Olemme panostanee siihen, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun lataustarpeisiinsa. Tästä meillä on nyt useita hyviä esimerkkejä, kuten Cargotec", kertoo Aaltonen.

Plugit Finlandin myyntipäällikkö Topi Aaltonen nimitettiin kesäkuussa yrityksen myynti- ja markkinointijohtajaksi.
Plugit Finlandin myyntipäällikkö Topi Aaltonen nimitettiin kesäkuussa yrityksen myynti- ja markkinointijohtajaksi.

Investoiminen sähköauton latauspisteeseen maksaa itsensä nopeasti takaisin jo edellä mainittujen positiivisten argumenttien kautta, mutta myös latauspisteelle suunnistavien ajomatkalaisten muodossa. Esimerkiksi matkailuyrittäjille tontilla sijaitseva sähköauton latauspiste voi olla erinomainen myynti- ja markkinointivaltti.

"Käytäntö on osoittanut, että sähköautolla liikkuva käyttää keskivertoasiakasta pidemmän ajan asioimiseen olipa kyseessä sitten yksittäinen huoltamo, ravintola tai kauppakeskus. Ilmainen lataus voi olla osa asiakaspalvelua, mikäli se on liiketoiminnan kannalta eduksi. Palveluntarjoajan vaihtoehtona on myös hinnoitella lataaminen", Aaltonen jatkaa.

PlugIt tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuja

Plugit on kokonaisvaltainen toimija sähköautojen latausjärjestelmissä Suomessa. Haluamme olla asiakkaidemme mukana sähköautojen latauslaiteprojektin alusta loppuun. Kartoitamme asiakkaiden latauslaitetarpeet ja tarjoamme parasta mahdollista ratkaisua sähköautojen lataamiseen.


Topi Aaltonen
Myynti- ja markkinnointijohtaja

p. 046 810 1684
topi.aaltonen@plugit.fi


Lue myös seuraavat artikkelit

Tampereen toimipisteen 8-paikkainen sähköautojen latauskenttä on sijoitettu parkkialueen paraatipaikalle. 

Cargotecin toimipisteisiin sähköautojen latauslaitteita

PlugIt asensi sähköautojen latauslaitteet Cargotecin neljään toimipisteeseen. "Yhteistyö Plugitin kanssa on ollut saumatonta ja joustavaa", toteaa Mikko Luoso Cargoteciltä.

Lue lisää

Plugit huolehtii tarvittaessa myös latauspaikkojen asianmukaisesta merkitsemisestä, mahdollisista törmäyssuojista sekä opastuksesta latauspaikoille.

Sähköautojen latauslaitteet toimitiloihin, liikepaikoille ja julkisiin kohteisiin

Plugit toimittaa sähköautojen latauslaitteet ja -järjestelmät ammattitaidolla yrityksille.

Lue lisää