Vuokraa sähköauto pääkaupunkiseudulla

EkoRentin Nissan Leaf-täyssähköautot tunnistaa katukuvasta helposti. Kuva: EkoRent
EkoRentin Nissan Leaf-täyssähköautot tunnistaa katukuvasta helposti. Kuva: EkoRent
EkoRentin valikoimassa on Nissan Leaf -täyssähköautoja.

Sähköautojen lyhytaikaiseen vuokraamiseen erikoistunut EkoRent-autovuokraamo toimii pääkaupunkiseudulla. Yrityksen valikoimiin kuuluvat Nissan Leaf-täyssähköautot.

EkoRent-autovuokraamon toimintaperiaatteet ovat uudenaikaiset. Perinteisesti autovuokraamot ovat veloittaneet asiakkailtaan maksun päivän käytöstä. EkoRent kuitenkin laskuttaa vain tunnin kerrallaan, joten autoa lyhytaikaiseen käyttöön tarvitseva pääsee vähillä kustannuksilla.

Vuokrahinta perustuu palvelun todelliseen käyttöaikaan. Tuntihinta sisältää aina rajoittamattomat kilometrit, vakuutukset, ilmaiset lataukset, sekä pysäköinnin kaikilla palvelupisteillä. Jos autoa ei palauteta illalla palvelupisteelle, siitä ei peritä tuntihintaa, vaan käyttöön perustuva 0,18 euroa per kilometri. Tunnin vuokra satunnaiselle käyttäjälle on 11 euroa. Useammin autoa tarvitsevan kannattaa tehdä edullinen kuukausisopimus, jolloin hän selviää 18 euron kuukausimaksulla ja alhaisemmalla seitsemän euron tuntitaksalla.

Kustannusten havainnollistamiseksi voidaan ajatella, että pääkaupunkiseudulla parinkymmenen kilometrin yhdensuuntainen taksimatka maksaa noin 30 euroa. Julkisilla kuljettaessa saman matkan kustannukset syntyvät seutulipuista, esimerkiksi kahdelta henkilöltä 10 euroa. EkoRentin Nissan Leafin vuokra vastaavalla matkalla on vain 7-11 euroa, riippuen sopimuksesta.

Vuokra-Nissan Leafin saa varattua mobiilisovelluksella. Auton voi noutaa mistä tahansa EkoRentin palvelupisteestä, joita on aluksi viisi: Tapiolassa, Espoon keskuksessa, Ruoholahdessa, Arabiassa ja Myyrmannissa. Auton voi palauttaa käytön jälkeen mille tahansa EkoRentin palvelupisteelle itselle sopivana ajankohtana. Ajettavaa matkaa ei ole rajoitettu. Nissan Leafilla voi siis lähteä pidemmällekin matkalle, kunhan reitin varrella on riittävästi latauspisteitä.

Reitin voi vaivattomasti suunnitella käyttämällä Plugitin karttapalvelua >>


Lähde: EkoRent