Mitsubishi Concept XR PHEV II

Mitsubishi Concept XR PHEV II:sta odotetaan Mitsubishin toista PHEV-mallia.

Mitsubishi Concept XR PHEV II:sta odotetaan Mitsubishin toista PHEV-mallia viime vuonna lanseeratun Outlander PHEV:n rinnalle. Mitsubishi Concept XR PHEV II:ssa on Mitsubishin PHEV-järjestelmä, joka on ideaali etuvetoiselle crossoverille. Mitsubishi Concept XR PHEV II:n päästöt ovat alle 40g/km, vaikka tehoa autosta irtoaa 163 hevosvoimaa. PHEV-järjestelmän tarkoitus on panostaa sähköautoihin ja ympäristöystävällisyyyteen, siksi Mitsubishi meinaakin käyttää PHEV-järjestelmää kaikissa malleissaan lähitulevaisuudessa.

Auto on muotoiltu elinvoimaisella dynaamisuudella pikajuoksijan lähtöasentoa mukaillen. Auton keulailme on haettu Mitsubishi Pajerosta korostaen auton suorituskykyistä vaikutelmaa. Auto on erittäin hiljainen ja nautinnollinen ajettava, vaikka samaan aikaan erittäin tehokas ja suorituskykyinen.

Mitsubishi Concept XR PHEV II tekniset tiedot
P x L X K4,490mm x 1,890mm x 1,620mm
Akseliväli2,670mm
Istuinmäärä4
Akun kapasiteetti12 kWh
Teho120 kW (163 hv)
Voimansiirto2WD
Päästöt40 g/km


Uusi PHEV-järjestelmä on tarkoitettu etumoottorisiin ja -vetoisiin malleihin käsittäen MIVEC-moottorin, uuden sähkömoottorin ja voimansiirtoyksikön. Sen pääsääntöinen liikkumistapa on sähkö, mutta järjestelmä valitsee automaattisesti sähkön, sarja- tai rinnakkaismoottorin välillä. Ajon aikana voi valita sähköä säästävän Battery Save- tai akkuja lataavan Battery Charge -tilan.

Mitsubishi Concept XR PHEV II esitellään Geneven autonäyttelyssä maaliskuun alussa. 
Mitsubishi Concept XR PHEV II esitellään Geneven autonäyttelyssä maaliskuun alussa.