Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S
– sporttinen ja hienostunut ladattava hybridi

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S on päivitetty ja urheilullinen versio tasan kaksi vuotta sitten esitellystä Outlander PHEV:stä. Konseptimalli esitellään Pariisin autonäyttelyssä 4.-19.10.2014.

Auton suunnittelussa on edetty teemalla 'sporttinen ja hienostunut', mikä näkyy designissa niin auton sisä- kuin ulkopuolellakin. Voimanlähteenä Concept-S:ssä on edeltäjänsä tyyliin kaksi sähkömoottoria (etu- ja taka-akseleille) sekä kaksilitrainen polttomoottori. Nämä mahdollistavat auton hiljaisen, edistyksellisen ja korkealaatuisen suorituskyvyn.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S esitellään Pariisin autonäyttelyssä syksyllä 2014.
Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S esitellään Pariisin autonäyttelyssä syksyllä 2014.

Verrattuna edeltäjäänsä Concept-S:n etuosa on kokenut aikamoisen muutoksen. Automallin ulkokuoren halutaan ilmentävän Mitsubishin katumaastureille tyypillisiä ominaisuuksia: toiminnallisuutta ja turvallisuutta. Uuden ilmeen saaneet etuvalot kaartuvat loivasti ylös ja ulospäin luoden dynaamisen vaikutelman. Keulan kromikorostukset tuovat autolle kolmiulotteisen ilmeen. Auton etuosasta tutut kromikorostukset toistuvat myös Concept-S:n takaosassa. Takavalot on pidennetty koko auton levyiseksi. Tämäkin ominaisuus jatkaa Concept-S:n edistyksellisyyttä ja on omiaan parantamaan autoilun turvallisuutta.

Concept-S:n säkenöivälle ulkokuorelle tuo vastakohtaa sisäpuolen musta ja viininpunainen värimaailma. Tarkkaan toteutetut yksityiskohdat luovat laadukkaan ja arvokkaan vaikutelman. Sisätiloissa on käytetty korkealuokkaisia materiaaleja: Keskikonsolia ja ovipaneeleita koristaa musta, kuvioitu puu, jossa on hopeiset korostukset. Keskikonsoli on saanut vaikutteita perinteisistä japanilaisista mustista ja lakatuista puurasioista.

Concept-S:n istuimissa ja ovissa on pehmeä ja hieno nahkaverhoilu. Istuinmukavuus on hiottu äärimmilleen penkkien kolmiuloitteisten vaakakuviontien myötä.

Mitsubishi Outlander PHEV​ Concept-S:n sisätilat ovat tyylikkäät ja viimeistellyt.
Mitsubishi Outlander PHEV​ Concept-S:n sisätilat ovat tyylikkäät ja viimeistellyt.

Pariisin autonäyttelyn myötä varmistuu myös tulemmeko näkemään edistyksellisen Concept S:n myös tuotannossa. Tuotantoon päästyään malli voisi hyvinkin seurata edeltäjänsä vahvaa menestystä markkinoilla.