Uusi Mitsubishi Outlander PHEV ensi vuonna Suomeen

Mitsubishi Outlander PHEV:n päivitetty versio tulee Suomeen ensi vuoden maaliskuussa. Uudistettu malli on kerännyt kiitosta ja kiinnostusta.

Mitsubishin ladattava hybridimalli Outlander PHEV tuli markkinoille vuoden 2013 lopulla ja ensi vuodelle mallista on tulossa päivitetty versio. Suomen myydyimmän ladattavan hybridin päivitys osuu hyvään saumaan ja auto onkin jo kerännyt runsaasti kiitosta ja kiinnostusta.

Uusi Outlander-malli esiteltiin Suomessa syyskuun alussa ja auton ladattava hybridiversio PHEV saadaan Suomeen ensi vuoden maaliskuussa. Uudistunut Outlander erottuu D-segmentin crossovereista ilmeikkäällä ja dynaamisella ulkomuodollaan sekä jalostuneella ajettavuudellaan.

Kaiken kaikkiaan vuosimallin 2016 Mitsubishi Outlanderissa on yli 100 uudistusta. Auto on suunniteltu ja muotoiltu uudelleen. Tärkeimpiä uudistuksia ovat ”Dynamic Shield” -ulkonäkö ja uusittu kori. Myös auton ajettavuutta ja äänieristystä on parannettu. Tuloksena on entistä hiljaisempi ja hienostuneempi iso crossover, joka vakuuttaa kaikilla osa-alueilla.


Mitsubishi Outlander PHEV:n päivitetty versio tulee Suomeen ensi vuoden maaliskuussa.
Mitsubishi Outlander PHEV:n päivitetty versio tulee Suomeen ensi vuoden maaliskuussa.

"Auton hiljaisuuteen liittyen muun muassa Pohjoismaiden talven ajan ongelmaan, rengasmeluun, tehdas on löytänyt uusia ratkaisuja", kertoo Matti Lepoaho Mitsubishiltä.

Uudessa Mitsubishi Outlanderissa esitellään Mitsubishi Motors Corporationin (MMC) uusi visuaalinen ilme, josta saatiin esimakua vuoden 2014 Pariisin autonäyttelyn Outlander PHEV Concept-S -autossa. Keulan uusi Dynamic Shield -ilme tulee myöhemmin koko Mitsubishi-mallistoon. Keulan muotoilu symboloi Mitsubishi Motorsin kaupunkimaastureiden toiminnallisuutta ja luontaista turvallisuutta. Siinä rohkeat kromatut juovat suojaavat kolmen timantin logoa molemmin puolin. Kolmiulotteinen kuvio puolestaan antaa vaikutelman liikkeestä. Dynaamisen liikkeen tunnelmaa korostavat loivasti kaartuvat LED-valot.

Uusi Outlander vakuuttaa lukuisilla viimeistellyillä yksityiskohdillaan. Auton laatuvaikutelma on parantunut selvästi. MMC:n suunnittelijat ottivat mallia kiitetystä Outlander PHEV Concept-S -konseptiautosta sisätilojen suunnittelussa. Outlanderin sisätiloissa onkin useita matkustamon viihtyisyyttä parantavia uudistuksia.

Uuden Outlanderin suunnittelussa on keskitytty erityisesti ajettavuuteen ja mukavuuteen. Autosta tutkittiin yli 30 eri aluetta ja niiden ominaisuuksia parannettiin. Muutoksia tehtiin koriin, moottoreihin, jousitukseen, pyöriin ja ikkunoihin.

Outlanderiin on nyt saatavilla Mitsubishi Motorsin Super-All Wheel Control (S-AWD) -nelivetojärjestelmä. Edistyksellinen S-AWD on järjestelmä, johon sisältyy AYC-luistonestojärjestelmä sekä aktiivinen tasauspyörästö. Uuden Outlanderin S-AWD-järjestelmässä on neljä eri toimintatilaa. Kuljettaja voi valita tilan keskikonsolissa sijaitsevasta Drive Mode Selector -valitsimesta.

Uudessa Mitsubishi Outlander PHEV:ssä on yli 100 uudistusta.
Uudessa Mitsubishi Outlander PHEV:ssä on yli 100 uudistusta.

Lue myös seuraavat artikkelit

Haastattelimme Delta Motor Groupista Mitsubishin automyynnin kenttäpäällikköä Matti Lepoahoa.

Delta Motor Groupin ladattavien autojen valikoima laajenee

"Mitsubishin ladattavien autojen lippulaiva, Outlander PHEV, on saamassa rinnalleen pienemmän kokoluokan ladattavan mallin", kertoo Matti Lepoaho Mitsubishiltä.

Lue lisää

Vaativiin lentokenttäolosuhteisiinkin Mitsubishi Outlander PHEV on hyvä valinta.

Mitsubishi Outlander PHEV lentokenttäkäytössä

Finavialla Helsinki-Vantaalla on tärkeässä roolissa ladattava hybridi.

Lue lisää