Sähköautot ja lataaminen -seminaari – kiinteistöjen suunnittelun ja ylläpidon ammattilaisille

Sähköautot ja lataaminen -seminaarit tulevat! Vuoden 2017 ensimmäinen sähköautot ja lataaminen -seminaari järjestetään to 9.2. Tampereella. Osallistu kyselyyn ja vaikuta seuraavaan seminaaripaikkakuntaan!

Plugit Finland Oy ja Ensto Chago Oy järjestävät sähkösuunnittelijoille sekä kiinteistöjen hallinnoinnista ja rakennuttamisesta vastuussa oleville tahoille koulutustilaisuuden. Tilaisuudessa päivitämme tietoja sähköautojen lataamisesta ja lataamiseen liittyvistä kiinteistöratkaisuista sekä niiden kustannuksista.

Seminaarissa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Miten suunnitellaan toimiva latausjärjestelmä? Mitä ominaisuuksia älykkäästä latauslaitteesta löytyy? Miksi latauslaiteen tulisi ylipäätään olla älykäs?

Sähköauton latauslaitteen valinnassa ja määrittelyssä tulee kiinnittää huomiota laitteen käyttötarkoitukseen. Olipa kyse sitten hotellista, toimistotalosta tai parkkihallista on kokonaisuus aina hieman erilainen. Latausjärjestelmä koostuu käyttötarkoitukseen soveltuvista latauslaitteista sekä niihin liittyvistä sähköjärjestelmistä ja IT-ratkaisuista. Älykkään latauslaitteen hallinta tapahtuu taustajärjestelmällä. Taustajärjestelmän avulla hallinnoidaan mm. latauspisteiden käyttöoikeuksia sekä saadaan raportoitua energiakulutus ja tapahtuma joko yleisesti kohteen tai yksittäisen yrityksen/käyttäjän tasolla.

Seminaarissa käsitellään kokonaisvaltaisesti ratkaisut sähköautojen lataamiseen:

  • Latauslaitteet, Ensto Chago Oy
  • Latausjärjestelmät kiinteistöihin sekä taustajärjestelmä, Plugit Finland Oy

Informatiivisen osuuden lisäksi tilaisuudessa tutustutaan älykkääseen latausjärjestelmään käytännössä:

  • Käyttäjän tunnistautuminen latauslaitteella ja auton lataaminen
  • Lataustapahtuma ja tapahtumien raportointi taustajärjestelmässä
Latauspiste, Neste K-liikeasema Teiskontie
Latauspiste, Neste K-liikeasema Teiskontie

Tampereen seminaari

Ensimmäinen seminaari järjestetään Tampereella torstaina 9.2. Tilaisuus alkaa 9:30.

Tilaisuus on tarkoitettu sähkösuunnittelijoille sekä kiinteistöjen hallinnoinnista ja rakennuttamisesta vastuussa oleville henkilöille.

Tampere

Aika: torstai 9.2.2017, klo 9:30–11:30
Paikka: Autokeskus, Tampere (Hatanpään Valtatie 44-46)

Tervetuloa tutustumaan sähköautoihin ja lataamiseen!


Vaikuta seuraavaan seminaaripaikkakuntaan