PlugIt tarttuu sähköautoilun kiinnostaviin aiheisiin

PlugIt kertoo sähköautoilusta ja kuulumisistaan uutiskirjeen muodossa kuukausittain.

Plugit Finland Oy on mukana suuresti suomalaisessa sähköautoilussa. Yrityksessämme työskentelee joukko alan rautaisia ammattilaisia, jotka tekevät töitä sähköautoilun eteen suurella sydämellä. Teemme läheistä yhteistyötä automaahantuojien ja -myymälöiden, latauslaitevalmistajien sekä suomalaisten sähköautoiluun liittyvien yritysten kanssa.

Missä puhutaan sähköautoilusta, siellä on mukana myös PlugIt. Internet-sivuillamme pääsee tutustumaan vain pieneen osaan tekemisistämme, mutta uutiskirjeessä valotamme lisää esimerkiksi tapahtumia sekä yhteistyökuvioita, joissa olemme mukana. Uutiskirjeen voi tilata sivujemme alalaidasta yhteystietojen yhteydestä tai rekisteröitymällä palveluumme.

Koska elinympäristömme tulee jo lähitulevaisuudessa olemaan yhä enemmän sähköinen, sähköautoilun lisäksi uutiskirjeissämme sivutaan myös sähköistymistä ylipäänsä. Yrityksemme näkemys onkin paljon syvemmällä sähköisessä ympäristössä kuin vain sähköautoilussa.

PlugIt on osa sähköautoilijan arkea

Suurin osa ladattavan auton ostajista on jo auton hankintavaiheessa tekemissä kanssamme, sillä PlugItin tekniset asiantuntijat suorittavat useille automerkeille lataustapakartoitus-palvelua, jolla varmistetaan sähköauton turvallinen lataaminen niin kotona kuin työpaikoillakin. Kartoituksen yhteydessä asiantuntijamme myös kertovat auton lataamisesta sekä vastaavat asiakkaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

PlugIt näkyy sähköautoilijoille myös julkisissa latauspistessä: Asentamiamme ja/tai ylläpitämiämme sähköautojen latauslaitteita löytyy ympäri Suomen.

Muista PlugItin palvelut sähköautoilijalle

Rautaisen teknisen ammattitaidon lisäksi toimimme tekemisemme näkyy myös Internetisssä. Sivuiltamme löydät mm. sähköautoilijalle hyödylliset palvelut:

Askarruttaako sähköautoilu – kysy meiltä

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin sähköautoiluun liittyvä kysymys, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Neuvomme ja autamme parhaan kykymme mukaan!

Plugit Finland Oy on mukana monissa autoilutapahtumissa ympäri Suomen. 
Plugit Finland Oy on mukana monissa autoilutapahtumissa ympäri Suomen. 

Lue myös seuraavat artikkelit

Sähköautojen julkiset latauspisteet

PlugItin kattava karttapalvelu näyttää sähköautojen julkiset latauspisteet Suomessa. Hae latauspisteitä automerkkien ja -mallien tai lataustapojen mukaisesti.

Lue lisää

Plugit Finland Oy yrityksenä

PlugIt tuottaa asiakkailleen innovatiivisilla palveluilla, tuotteilla ja tietojärjestelmillä sähköisen liikkumisen parhaat ratkaisut energiatehokkaasti.

Lue lisää