Plugitin asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelumme lähtevät latausjärjestelmien kartoituspalveluista jatkuen aina erilaisiin koulutus- ja konsultointipalveluihin.


Kartoitus- ja selvityspalvelut

Kartoituspalvelumme sisältää kohteen sähköteknisen kartoituskäynnin, kustannuslaskelmat ja järjestelmä-/laitesuositukset.

Kaikki suosituksemme pohjautuvat asiakkaan tarpeidenmukaisen järjestelmän toteuttamiseen. Latausjärjestelmäinvestoinnin tulokset voidaan todentaa hallintajärjestelmän avulla.

Koulutus- ja konsultointipalvelut

Tuotamme koulutuspalveluita niin kuluttajille, automyyjille kuin suunnittelun ammattilaisille. Asiantuntemuksemme ladattavien autojen kehityksestä sekä markkinoilta löytyvistä latausratkaisuista mahdollistaa kattavat koulutus- ja konsultointipalvelut.

Ajoneuvoissa ja latauslaitteissa oleva älykkyys sekä niiden välinen tiedonsiirto tekee toimialasta paitsi kiinnostavan myös varsin omalaatuisen, mikä tarkoittaa, että aikaisemmin käytössä olleet määrittelyt eivät aina päde.

Tärkeä lisäarvomme asiakkaallemme muodostuu merkittävästä ja laajasta käytännön kokemuksesta toimiala huomioiden.

Plugit Finland tuottaa palveluita niin kuluttajille kuin valtakunnallisille operaatoreille kattaen koko toimialan tarpeet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme