töihin Plugitille

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuihin ja näihin liittyviin palveluihin. Kokonaisratkaisumme sisältää laitetoimitusten lisäksi konsultointi-, kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Plugitin tuotevalikoimaan kuuluvat myös älykkäät sovellukset latausjärjestelmien hallintaa sekä maksatukseen.

​​​​​​​
Suomessa toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Porissa ja kesästä 2019 alkaen myös Espoossa

Avoimia työpaikkoja - TUOTANTO

Nyt haemme Tampereen toimipisteelle

SÄHKÖASENTAJIA

Tässä tehtävässä pääset rakentamaan uusia latausratkaisuja tuotekehitystiimimme kanssa. Tehtävään kuluu uusien sähkötuotteiden suunnittelu ja toteutus projektimaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen sisällä ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on: • Kokemusta sähköasentajan töistä 2-3 vuotta
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä sekä ratkaisukeskeinen, “can do” -asenne
 • Kokemus teollisuuden alalta katsotaan eduksi
 • Hyvät kommunikointi-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
 • Valmiutta matkustaa


Sovit tiimiimme erinomaisesti, kun rautaisen ammattitaidon lisäksi olet helposti lähestyttävä ja riittävän jämäkkä positiivinen asenteen omaava henkilö. Olet käytännön läheinen tekijä, joka osaa muuttaa suunnitelmat kaupalliseksi menestykseksi.
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Kiinnostuitko?
Lisätietoja antaa Tero Wikman puh.0400-331 790. Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään 15.7.2019 osoitteella: tero.wikman@plugit.fi. Hae tehtävään pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimia työpaikkoja - OSTO

Haemme Tampereen toimipisteeseen tuloshakuista

OSTAJAA

Toimenkuvaan kuuluu pääsääntöisesti sopimusneuvottelut alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa sekä sopimusvastuu. Tuotevalikoiman hallinta, valikoiman kustannustehokkuuden kehittäminen ja hankintojen ennusteet kuuluvat toimenkuvaasi.


Haemme tehtävään määrätietoista ja tulosorientoitunutta henkilöä, joka haluaa varmistaa toimitusten korkean laadun ja kilpailukykyisen hintatason. Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus kasvaa yhdessä Plugitin kanssa ja vaikuttaa ostoprosessien vaiheisiin yhdessä tiimin kanssa. Edellytämme vastuullista työskentelyotetta sekä itsenäistä tehtävien hoitamista.


Arvostamme henkilössä ensisijaisesti asennetta! Kokemusta ostajan tehtävistä katsotaan eduksi. Ostajana tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Sinun tulee olla helposti lähestyttävä sekä sanavalmis persoona. Annathan asenteen näkyä hakemuksessasi!


Lisätietoja antaa COO Marcus Suvanto +358 40 485 6422 to 23.5. klo 16-17.30 ja ke 29.5. klo 15-16.30.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään 31.5.2019 osoitteella rekry@plugit.fi. Hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Avoimia työpaikkoja - MYYNTI

RATKAISUMYYJÄ, 2 paikkaa (KIINTEISTÖT SEKÄ YRITYKSET)

Tässä tehtävässä pääset myymään uusinta teknologiaa ja ratkaisuja sekä asiakkaiden yksittäisiin tarpeisiin että laajemmin ilmastohaasteisiin. Tämä tarkoittaa meillä hihojen käärimistä ja kädet savessa tekemistä läheisesti asiakkaiden kanssa yhteistyössä. Työtehtävääsi kuuluvat monipuoliset myynnin tehtävät suunnittelusta kaupan tekemiseen sekä jälkihoitoon. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen sisällä ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

 • Kokemusta myyjänä 2-5 vuotta
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tuloshakuisesti, vahvat organisointitaidot sekä ratkaisukeskeinen, “can do” -asenne
 • Vahvat näytöt tuloksellisesta myynnistä
 • Riittävä osaaminen tietojärjestelmistä ja taloudesta
 • Kyky rakentaa ja ylläpitää luottamusta ja yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa
 • Hyvät kommunikointi-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
 • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsi katsotaan eduksi
 • Valmiutta matkustaa

​​​​​​​

Sovit tiimiimme erinomaisesti, kun rautaisen ammattitaidon lisäksi olet helposti lähestyttävä ja riittävän jämäkkä positiivinen asenteen omaava henkilö. Olet käytännön läheinen tekijä, joka osaa muuttaa suunnitelmat kaupalliseksi menestykseksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko?


Lisätietoja antaa myynti- ja markkinointijohtaja Topi Aaltonen +358 46 810 1684. Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään 28.6.2019 osoitteella: topi.aaltonen@plugit.fi. Hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Avoimia työpaikkoja - IT

Frontend Developer

Työkokemusta vähintään yksi vuosi. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä innokkuutta oppia. Ennen kaikkea olemme hakemassa hyvää tyyppiä osaksi softatiimiämme.

 • Angular 2+

 • JavaScript

 • TypeScript

 • HTML, CSS, SCSS

 • REST rajapinnat

 • Docker


Backend Developer

Työkokemusta vähintään yksi vuosi. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä innokkuutta oppia. Ennen kaikkea olemme hakemassa hyvää tyyppiä osaksi softatiimiämme.

 • Node.js

 • Javascript

 • REST

 • noSQL

 • Docker

 • GCP -ympäristö


Puhdas liikkuminen on meille jo arkipäivää, haluatko sinä olla mukana mahdollistamassa tämän kaikille?

Liity Plugit perheeseen, me välitämme oikeasti sinusta etkä ole meille vain resurssi! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: rekry@plugit.fi.
Avoin työhakemus Plugitille

Plugit hakee kasvavaan joukkoonsa jatkuvasti huipputyyppejä ja ammattitaitoisia osaajia.

Lue lisää


Lue työstämme Plugitilla

Plugitin toteuttamia kohteita

Plugit Finland Oy toimii laaja-alaisesti sähköisen liikenteen saralla. Olemme toimittaneet jo yli 1500 latauslaitetta eri käyttötarkoituksiin.

Lue lisää


Sähköautojen latauslaitteet ovat markkinointivaltti yrityksille

Plugitin myynti- ja markkinointijohtaja Topi Aaltonen kannustaa yrityksiä sähköautojen latauslaitteiden hankintaan.

Lue lisää

Hotellialalta sähköautoilun maailmaan

Plugitin myyntitiimi on vahvistunut kovan luokan osaajalla, kun hotellialalla mittavan uran tehnyt Esko Paalasmaa on aloittanut Senior Advisorin roolissa.

Lue lisää


Marianna Piippola on Plugitin asiakaspalvelupäällikkö.

Valmiina palvelemaan sähköautoilijoita

Plugitin asiakaspalvelupäällikkö Marianna Piippola opastaa sähköautoilijoita ja autokauppiaita lataamiseen maailmaan.

Lue lisää

Veho Mercedes-Benzin syntymäpäivillä Plugitin oli edustamassa uusi työntekijä Otto Kahra. 

Edustustehtävissä Veho Mercedes-Benz Airportissa

Vantaalla sijaitseva Veho Mercedes-Benz Airport vietti maaliskuussa 1-vuotisjuhliaan. Mukana tapahtumassa oli myös Plugit ja uusi Key Account Managerimme Otto Kahra.

Lue lisää


Sähköautoista ja latauslaitteista kerrotaan WN-Solutions-järjestelmällä

PlugIt luottaa toimissaan WN-Solutions-järjestelmään, joka yhdistää kaikki yrityksen keskeiset toiminnot yhdeksi kokonaisuudeksi. Helppoa, nopeaa ja tehokasta – aivan kuin lataaminen sähköauton latauslaitteella!

Lue lisää

PlugItin myyntitiimi on vahvistunut

​PlugItin myyntitiimissä on aloittanut kaksi uutta myyntipäällikköä. Timo Oikarisen vastuualueita ovat projektit ja kiinteistöt. Harri Nieminen puolestaan vastaa latauslaitemyynnistä kuluttajille sekä yhteyksistä autoliikkeisiin. PlugItilla on myös uusi toimipiste Tampereella (Keskuojantie 13).

Lue lisää