fb

Kauppakeskukset

Kauppakeskukset ja tavaratalot

Automarketteja mainostettiin aikanaan ihmisten toreina, sillä saman katon alta löytyi suutari, parturi, ravintola ja posti. Nyt listaan lisätään latauspiste. Sähköauton lataaminen on välttämättömyys, jonka hoituminen helposti kaupassa asioinnin yhteydessä tuntuu ylellisyydeltä. Kaupan tai liikekeskuksen yhteyteen asennettu latauspiste helpottaa asiakkaiden arkea. 

Latauspisteisiin investointi kannattaa, sillä sähköautoa kauppakeskuksen latauspisteellä lataava asiakas viettää liikkeissä enemmän aikaa. Latauspiste liikekeskuksessa lisää asiakastyytyväisyyttä ja vaikuttaa positiivisesti kassavirtaan. Plugit Cloud -hallintajärjestelmän avulla voidaan seurata kuluttajien käyttäytymistä sähköauton latauksen yhteydessä. Tätä informaatiota voi hyödyntää latauksen hinnoittelussa, mainonnassa ja erilaisissa kampanjoissa.

Plugit Finland

Latausratkaisumme perustuvat siihen, että useampi auto voi ladata samaan aikaan ja lataaja voidaan tunnistaa. Tunnistautumisen avulla latauskulut voidaan ohjata latauslaitteen käyttäjälle. Lisäksi ulkoasu voidaan suunnitella vastaamaan asiakkaan brändiä esimerkiksi väreillä ja logoilla. 

Latausratkaisu on skaalattavissa tarpeen mukaan, eli latauspisteitä voidaan lisätä olemassaolevaan latausratkaisuun.  

Latausratkaisu

Plugitin latausratkaisu voidaan räätälöidä täysin toiveiden mukaan sekä asentaa käyttövalmiina minne tahansa. 

Latausratkaisumme sisältää kartoituksen, suunnittelun, asennukset ja ylläpitopalvelun. Latauratkaisussa voidaan huomioida sähköautojen lisäksi bussit, taksit, pakettiautot ja kuorma-autot.  

Sähköauton lataus Motonetissä

Lataamisen ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelun avulla huolehdimme latauspisteen etätuesta sekä latauslaitteen vaatimista päivityksistä. Palveluun sisältyy käyttäjäkohtainen lataustapahtumien veloitus henkilökohtaisen tunnistautumisen (RFID-tunniste tai mobiiliapplikaatio) avulla lataushinnoitteluun perustuen.

 

Ylläpitopalveluun sisältyvän laskutuspalvelun avulla huolehdimme ladatun energian veloituksesta käyttäjältä ja tilittää maksut sähköliittymän omistajalle sovituin aikavälein (kiinteistön sähköliittymän omistaja päättää ladattavan energian hinnoittelun Plugit Finlandille). Omien henkilökohtaisten lataustapahtumien seuranta tapahtuu Plugit App – puhelinsovelluksen kautta.

 

Akuuteissa asioissa asiakaspalvelumme palvelee henkilökohtaisesti 24/7 suomeksi ja englanniksi. Asiakaspalvelumme voi tehdä esimerkiksi latauksen aloituksen ja lopetuksen, irrottaa latauskaapelin lukituksen latauslaitteesta tai uudelleenkäynnistäälaitteen.

Lue referenssimme

Olemme alan kokenein toimija

Ota meihin yhteyttä ja selvitetään yhdessä kauppakeskuksen, tavaratalon tai hotellin lataustarpeet.

Täytä allaoleva lomake ja me olemme sinuun yhteydessä. 

Ota yhteyttä

Tietosuoja(Pakollinen)

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.