fb

Taloyhtiöt

Näin se toimii

Plugit-prosessi perustuu palveluun:

Tarpeesta riippuen on yhtiön syytä aloittaa kartoituksella tai katselmuksella. Kartoituksessa selvitetään lataustarpeet, kohteen sähkötekniset resurssit ja eri toteutustavat, katselmus antaa tarvittavat lähtötiedot hankkeen aloitamiselle.

Kartoitus tai katselmus

Suoritetun katselmuksen tai kartoituksen pohjalta tehdään yhtiölle yhteenveto, toteutus suositus sekä kustannuslaskelma. Plugit toimii yhtiön asiantuntijakumppanina eri ratkaisuja vertailtaessa.

Tarjous

Taloyhtiössä on syytä kiinnittää huomiota eri osapuoleten vastuihin ja muihin hallinnollisiin tekijöihin. Kun nämä ovat kunnossa tehdään toteutuksesta päätös. Plugit toimitaa järjestelmä asennettuna avaimet käteen -mallilla tai sitten osatoimituksena. Te päätätte.

Päätös ja toteutus

Plugit tarjoa taloyhtiöille kattavan palvelupaketin. Latauspisteiden älykäs hallinta, tapahtumien kohdistaminen sekä energiakustannusten laskuttaminen ovat tyypillisimpiä taloyhtiölle tärkeitä tekijöitä. Plugit huolehtii näistä tekee tarvittavat tilitykset taloyhtiölle.

Ylläpitopalvelut

Kaikilla Plugitin toimittamilla laitteilla on on-site -takuu. Älykkään järjestelmän etähallinta mahdollistaa ongelmatilanteissa 24/7 palveluiden tuottamisen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja katkeamatonta latauspalvelua.

Käytön tuki ja kattava takuu

 

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Daniel Azoulay

Ratkaisumyynti, myyntiryhmän päällikkö

@daniel.azoulay

+358 (0)50 344 9857

Iiro Malinen

Ratkaisumyynti, Uusimaa

@iiro.malinen

+358 (0)50 592 0291

Joni Möttönen

Ratkaisumyynti, Varsinais-Suomi

@joni.mottonen

+358 (0)40 502 0019

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Soita meille

0207 350 330

Lähetä sähköpostia

asiakaspalvelu@plugit.fi

jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.