fb

Rekrykamppis

7

Haluatko olla mukana edistämässä sähköistä liikennettä?

6

Me Plugit Finlandilla olemme edelläkävijöitä. 

Uteliaisuus, kasvun jano ja tekemisen draivi vie meitä eteenpäin.
Emme toimita pelkästään yksittäisiä latauslaitteita, vaan mahdollistamme sähköisen liikkumisen teknologiaan nojautuvalla latausratkaisulla. Myymme latausjärjestelmiä taloyhtiöihin, yrityksille, julkisille kohteille sekä raskaalle liikenteelle, huolimatta siitä minkä kokoisia kohteet ovat tai missä ne sijaitsevat. Älykäs sähköauton lataaminen ei tapahdu ilman softaa taustalla, ja meillä työskentelee niin koodareita kuin myynnin ammattilaisia.  
 
 Rekrytoimme vuoden 2022 aikana kaikkiin tiimeihin lisää osaajia.
 
Etsimme tyyppejä, jotka janoavat uusinta tietoa ja haluavat päästä hyödyntämään opittuja asioita käytännössä. Vakuutat meidät rohkealla otteellasi ottaa asioista selvää, mutta autamme, perehdytämme ja vastaamme kaikenlaisiin kysymyksiin. Mielestämme kysyminen ei osoita tietämättömyyttä, vaan uteliaisuutta. 
Rekrykamppis

Olemme aloittaneet toimintamme vuonna 2012, kun Suomessa ladattavia autoja oli noin 200. Nyt jo viime vuosina on osoitettu ladattavien autojen suosio, sillä vuonna 2020 sähköautoja rekisteröitiin lähes 10 000 ja ladattavia hybridejä rekisteröitiin yli 45 000. (Tilastokeskus)

Meidät tunnetaan paitsi edelläkävijänä latausteknologiassa, mutta erityisesti myös asiakaslähtöisistä palveluratkaisuista ja koko arvoketjun kattavasta avaimet käteen -ratkaisusta, joka sisältää ratkaisusuunnittelun, latauslaitteet, ylläpidon ja pilvipohjaisen, skaalautuvan hallintasovelluksen. 

Kiehtooko kasvuyrityksessä työskenteleminen?

Täytä alla oleva lomake ja kerro meille kuka olet ja mihin tiimiin haet! Uusien roolien auetessa otamme ensisijaisesti yhteyttä tätä kautta hakeneille. 

Hae tiimien avoimia paikkoja täyttämällä lomake
Nimi
Mihin tiimiin haet?
Max. tiedoston koko: 5 MB.
Max. tiedoston koko: 5 MB.
Tietosuoja(Pakollinen)

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.