fb

Kaupungit ja kunnat

Kun julkinen liikenne sähköistyy

Julkisen liikenteen toimintavarmuuteen ja luotettavuuteen kohdistuvat vaatimukset ovat kovat, joten lataaminen tulee saada osaksi liikenteen suunnittelun kokonaisuutta. Esimerkiksi bussiliikenteen sähköistyessä, sähköbussien lataamisen vaatimukset edellyttävät latausratkaisuilta toimintavarmuutta, jotta bussien liikennöinti säilyy jatkossakin sujuvana. 


Me panostamme sähköisten ajoneuvojen latauskohteissamme aikaa ja käyttöä kestäviin latausratkaisuihin. Sen lisäksi pidämme tärkeänä, että latausratkaisu on asiakkaalle mahdollisimman kustannustehokas ja toimintavarma. Poikkeuksellisen latausratkaisustamme tekee teknologiaan nojautuvat palvelut, joihin lukeutuvat esimerkiksi taustajärjestelmä ja 24/7 asiakaspalvelu. Asiakaspalvelun avulla voidaan hoitaa suurin osa mahdollisista pulmista ilman vasteaikaa. 


Asiakas voi keskittyä omaan liikentoimintaansa, kun Plugit vastaa lataamiselle asetettujen vaatimusten täyttämisestä. 

Nayttokuva 2022 4 27 kello 15.16.44

Sähköbussien lataaminen on yksi esimerkki julkisen liikenteen sähköistymisestä

Olemme mukana muutoksessa, joka syntyy liikenteen sähköistymisen myötä. Nykyaikaiseen kaupunkisuunnitteluun kuuluu olennaisena osana ekologisuus ja haluamme olla uudenlaisen kaupunkisuunnittelun kumppani, joka tuntee sähkökulkuneuvojen yleistymisen muodostamat vaatimukset niin yksityisautoilulle kuin julkiselle liikenteelle.

 

Olemme erikoistuneet erilaisten latausratkaisujen suunnitteluun, toimittamiseen ja ylläpitoon, olivatpa ne mitoitettu yksittäisen kiinteistön tai kokonaisen kaupungin käyttöön. Autamme rakentamaan kaupunkeihin ja kuntiin nykyaikaisen latauspisteiden verkoston. Meillä on käyttödataan pohjautuvat tilastot siitä, miten ja missä autoja ladataan. Näiden pohjalta on mahdollista optimoida latausasemien sijainti. Huolehdimme tarvittaessa myös latauspaikkojen asianmukaisesta merkitsemisestä sekä opastuksesta latauspaikoille.

Julkisen liikenteen latauspalvelumme sisältää latausjärjestelmän rakentamisen, latausjärjestelmän ylläpidon sekä kuljettajien koulutuksen. 

Kokonaisvaltainen kumppani

Sähköajoneuvojen lataamisen kokonaisvaltainen latauskumppani

Asukkaiden julkisten latausratkaisut

Latausasemat siellä, missä latausta tarvitaan. Suunnittelu, toteutus ja ylläpito.

Julkisen liikenteen latauspalvelu

Latausjärjestelmän rakentaminen, latausjärjestelmän ylläpito ja kuljettajien koulutus.

Auto palveluna

Latauspaikat, latausjärjestelmän ylläpito ja auto kiinteällä kuukausimaksulla.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää miten toteuttaa latausratkaisu? Täytä lomake ja me olemme sinuun yhteydessä.

Tietosuoja(Pakollinen)

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.