fb

Liikenne ja logistiikka

Raskaan liikenteen sähköistyessä pääsee latausratkaisuiden luotettavuus uudenlaiseen koetukseen

Sähköllä kulkevat kuorma-autot, rekat ja linja-autot, rekat ja jakeluautot eivät ole kaukaista tulevaisuutta vaan vahvasti osa nykyaikaisia kuljetusratkaisuja. Keskusta-alueiden päästöttömyys kannattaa ottaa huomioon ajoissa. 


On arvioitu, että joidenkin vuosien kuluttua kaupunkien keskustoihin voi kuljettaa tavaraa vain sähkökäyttöisillä kulkuneuvoilla. Kun latauspisteiden ja -asemien suunnittelu aloitetaan nyt, voitte olla ensimmäisten joukossa rakentamassa ekologisempaa kaupunkia.

Asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa, kun latauskumppani huolehtii lataamisen sujuvuudesta

Julkisen liikenteen toimintavarmuuteen ja luotettavuuteen kohdistuvat vaatimukset ovat kovat, joten lataaminen tulee saada osaksi liikenteen suunnittelun kokonaisuutta. Bussiliikenteen sähköistyessä vaatimukset edellyttävät myös latausratkaisuilta samaa toimintavarmuutta, jotta bussien liikennöinti säilyy jatkossakin sujuvana.

Plugit Finland panostaa sähköisten ajoneuvojen latauskohteissaan aikaa ja käyttöä kestäviin latausratkaisuihin. Sen lisäksi Plugit pitää tärkeänä, että latausratkaisu on asiakkaalle mahdollisimman kustannustehokas ja toimintavarma. 


Poikkeuksellisen Plugitin latausratkaisusta tekee teknologiaan nojautuva ylläpitopalvelu, joka mahdollistaa ongelmanratkaisun useimmissa pulmatilanteissa ilman vasteaikaa. Asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa, kun Plugit vastaa lataamiselle asetettujen vaatimusten täyttämisestä. 

EA579C04 5CB0 4E50 8FB2 22EDA77D7963 scaled e1650546060537
  • JAKKE HYVÄRINEN

  • Key Account Manager, Ammattiliikenne
  • jakke.hyvarinen@plugit.fi
  • +35840 573 1236

Lue lisää

Ota yhteyttä

topi aaltonen
TOPI AALTONEN
Sales & Marketing Director
+358 46 810 1684
Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.