fb

Sähköautojen latauspaikat työpaikalle

Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti, mutta latauspaikoista on usein pulaa. Sähköauton lataaminen työpaikalla on tervetullut työsuhde-etu sähköautoilijoille, sillä kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta lataukseen kotona. Lisäksi vihreämmän vaihtoehdon tarjoaminen toimii kannustimena sähköauton hankintaan myös muille työntekijöille.

 

Latausratkaisussa huomioimme erilaiset ryhmät, 

kuten työntekijät, työsuhdelataajat sekä yrityksen asiakkaat. 

Tee nettikartoitus, jonka avulla opastamme sinua siinä, minkälaiset asiat vaikuttavat latausratkaisuun. Nettikartoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Lataaminen työpäivän aikana

Työpaikkalataamisessa on syytä huomioida latausjärjestelmän skaalautuvuus, selkeä ylläpitomalli ja mahdolliset laskutustarpeet. Toimivassa järjestelmässä latauslaitteita hallitaan PlugitCloud -taustajärjestelmällä. Tämä mahdollistaa mm. lataustapahtumien ja näin ollen energiankulutuksen kohdistamisen lataajaan eli käyttäjään. Lisäksi kuukausitasolla voidaan seurata kokonaiskulutusta toimipaikka- ja yrityskohtaisesti.

 

 

Plugit-prosessi perustuu palveluun:

Kartoitus

Tarjoamassamme veloituksettomassa yrityskartoituksessa selvitetään lataustarpeet, kohteen sähkötekniset resurssit ja eri toteutustavat.

Tarjous

Kartoituksen pohjalta tehdään yritykselle kustannuslaskelma ja laaditaan tarjous.

Toteutus

Asennus, avaimet käteen tai laitetoimitus. Te päätätte.

Seuranta

Energiankulutusta seurataan www.plugitcloud.com -palvelun tai mobiilisovelluksen avulla. Laskutuksen voi halutessaan automatisoida.

Palvelu ja ylläpito

Plugitin toimittamilla laitteilla on kolmen vuoden on-site -takuu. Asiakaspalvelu auttaa lataukseen liittyvissä ongelmatilanteissa 24/7. Markkinoiden kattavimmat ylläpitopalvelumme mahdollistavat katkeamattoman latauspalvelun työpaikalla.

Lataa opas: SÄHKÖAUTOJEN LATAUS TYÖPAIKALLA

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.