fb
Me Plugit Finlandilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja tekemisen draivi vievät meitä eteenpäin. Emme toimita pelkästään yksittäisiä latauslaitteita, vaan mahdollistamme sähköisen liikkumisen niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Älykäs sähköauton lataaminen ei tapahdu ilman softaa taustalla. Seuraavat lataamisen mullistukset tulevat olemaan softan puolella ja siksi nyt kasvatamme tiimiämme ja etsimme kahta Junior Frontend -kehittäjää.

Voit törmätä tuotteisiimme esimerkiksi kauppakeskuksissa tai vaikka oman taloyhtiösi pihalla. Suomessa toimimme valtakunnallisesti työllistäen tällä hetkellä 42 henkilöä. Kasvamme voimakkaasti ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 9 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Porissa ja Espoossa.

Mitä me etsimme?

Etsimme tyyppejä, jotka janoavat uusinta tietoa teknologiasta ja haluavat päästä hyödyntämään opittuja asioita käytännössä. Vakuutat meidät rohkealla otteellasi ottaa asioista selvää, mutta autamme, perehdytämme ja vastaamme myös sinun kysymyksiisi. Mielestämme kysyminen osoittaa uteliaisuutta, ei tietämättömyyttä.

Projekteissamme käytetty tech stack sisältää muun muassa seuraavia teknologioita: Angular 2+, TypeScript, HTML 5, CSS 3 / SCSS ja näitä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan tehtävissäsi lisää. On hienoa, mikäli nämä teknologiat ovat jo sinulla hallussa. Toisaalta motivaatio, aito innostus alaa kohtaan sekä näytöt omissa projekteissa ratkaisevat kuitenkin lopulta paljon! Mainitsethan omista projekteistasi hakemuksessasi ja kerrot omasta motivaatiotasi niin alaa kuin Plugitia kohtaan.

Miksi meille?

Meillä pääset oman ammattitaitosi kehittämisen lisäksi vaikuttamaan kulttuuriin. Kuuntelemme kaikki ideat ja ajatukset ja toteutamme parhaat. Olemme kiinnostuneita työntekijöistämme ja haluamme kuulla, miten voimme kehittää tai tehostaa toimintaamme. Saat vaikuttaa itse omaan työnkuvaasi ja sitä voidaan muokata kunkin henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja erinomaiset työsuhde-edut. Lounasedun ja työterveyspalveluiden lisäksi sinulla on mahdollisuus sähköpyöräetuun. Kooditiimimme muutti myös juuri Tampereen keskustan uusiin tiloihin, joissa järjestämme monenlaista aktiviteettia töiden ohella.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi linkin kautta 19.12.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstökoordinaattori Enni Huhtaniemeltä, puh. 050 566 4262, sähköposti: enni.huhtaniemi@biisoni.fi.

 

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.