fb

 

Avoin työpaikka: Backend / Full Stack -kehittäjä

Oletko jo työkokemusta kerryttänyt, tai jo pidemmän uran tehnyt Backend / Full Stack -kehittäjä? Jos vastasit ainakin toiseen kyllä, niin olemme sinusta erittäin kiinnostuneita! Haemme lähtökohtaisesti Node.js kehittäjää, mutta arvostamme myös osaamista MongoDB:stä, Typescriptistä tai RESTful API-kehityksestä. Mikäli hallitset myös frontend frameworkeja kuten Angular 2+, Reactia tai Vue:ta, se luetaan eduksi. Työtehtäväsi pyörivät kasvavan sähköautoilun parissa, jolloin olisi huippua, jos sinulta löytyy intoa ja mielenkiintoa alaa kohtaan. Arvostamme ”Can do” -asennetta ja halua oppia uutta sekä englannin kielitaitoa.

 

Miksi meille?

Kasvamme yrityksenä vauhdikkaasti ja nyt sinulla on oiva tilaisuus hypätä mukaan! Meillä pääset oman ammattitaitosi kehittämisen lisäksi vaikuttamaan kulttuuriin. Kuuntelemme kaikki ideat ja ajatukset ja toteutamme parhaat. Olemme kiinnostuneita työntekijöistämme ja haluamme kuulla, miten voimme kehittää tai tehostaa toimintaamme. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan tekemiseesi ja työnkuvaasi voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Plugitilla työsi on monipuolista ja saat työskennellä erilaisissa tuote- ja asiakasprojekteissa sähköautoilualan parissa. Haluamme, että työntekijöillämme on selkeä käsitys ja osaaminen tuotteestamme. Tämän takia osallistut tiiviisti kehitysprosessiin ja näet myös esimerkiksi, miten laitteemme asennetaan ja miten ne toimivat loppukohteissaan.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja erinomaiset työsuhde-edut. Lounasedun ja työterveyspalveluiden lisäksi sinulla on mahdollisuus sähköpyöräetuun. Kooditiimimme muutti juuri Tampereen keskustan uusiin tiloihin, joissa järjestämme myös monenlaista aktiviteettia töiden ohella. Yrityksen laajat etätyömahdollisuudet antavat sinulle vapauden työskennellä siellä, missä sinulle sopii.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi alla olevan linkin kautta 26.12.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, lisätietoja tehtävästä, saat olemalla yhteydessä Enni Huhtaniemeen, puh. 050 566 4262 tai sähköpostitse enni.huhtaniemi@biisoni.fi.

 

Täytä hakemus täältä:

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.