fb

Project Engineer

Haemme kahta projekti-insinööriä osaksi Operations-tiimiä (Pirkkala/Espoo) 

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuihin ja näihin liittyviin palveluihin. 

Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Palvelumme ja ratkaisumme kattavat erilaisia kokonaisuuksia yksittäisistä latureista suurien latauskenttien kokonaistoimituksiin, latausverkostojen operointiin ja lataamisen toimittamisen palveluna neljään eri markkinasegmenttiin: Kuluttaja- ja taloyhtiölataus, työpaikka- ja asiointilataus, julkinen lataus ja heavy duty -lataus. Lisäksi olemme jo useiden vuosien ajan panostaneet ohjelmistojen ja taustajärjestelmämme kehittämiseen. 

Olemme ylpeitä huolto- ja kunnossapitotoiminnoistamme, jotka erottavat meidät muista alalla toimivista toimijoista. Me Plugitilla uskomme huollon ja kunnossapidon olevan jatkossa entistä tärkeämpiä strategisen kilpailuedun rakennuselementtejä.  

Työyhteisössämme uteliaisuus, kasvu ja tekemisen draivi vie meitä eteenpäin ja asenteemme tähtää avoimesti kohta uutta. Olemme ylpeitä saavutuksistamme ja asiantuntijuudestamme; luomme kestävää tulevaisuutta yhdessä. 

HALUATKO OSAKSI SÄHKÖISEN LATAAMISEN TYÖYMPÄRISTÖÄ?  

Tehtävässä olet mukana sähköisten latausratkaisuiden asennusprojektien läpiviennissä. Työnkuvasi on toimia osana projektitiimiä ja tukea sekä edesauttaa projektien sujuvaa suunnittelua ja toteutusta. Työtehtävä on erittäin monipuolinen ja sisältää suunnittelun, aikataulutuksen, dokumentoinnin, tarjouslaskennan ja erilaisten kehitystehtävien lisäksi myös asiakas- ja kumppaniyhteistyötä. 

Voit olla jo alalta jonkin verran kokemusta kerryttänyt tai vasta urasi alkupuolella oleva henkilö. Tehtävä sopii esimerkiksi myös vastavalmistuneelle tai alaan soveltuvan korkeakouluopintojensa (esim. Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri) loppusuoralla olevalle. Me Plugitilla panostamme osaamisesi kehittämiseen ja työsi tueksi saat tiiviin ja ammattitaitoisen työporukan, joka tukee onnistumistasi tehtävässä.

Projektit ovat lyhytkestoisia ja niitä on käynnissä useampia samaan aikaan, joten tehtävä edellyttää kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä sekä innokkuutta oppia jatkuvasti uutta. Toivoisimme sinulta löytyvän myös jonkin verran kokemusta sähköasennustehtävistä sekä suunnitteluohjelmistojen osaamista (AutoCAD, Cadmatic tms.). Lisäksi tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, sekä itseohjautuvaa otetta työhön.

Tarjoamme sinulle:   

  • Paikan huipputiimissä! 
  • Mahdollisuuden olla osana kehittyvää sähköisen lataamisen maailmaa
  • Työn kasvavassa organisaatiossa 
  • Kokoaikaisen ja vakituisen työn, joka joustaa tilanteesi mukaan

Lisäksi pääset nauttimaan:  

  • Kattavista työterveyshuollon palveluista 
  • Työsuhdepolkupyörästä 
  • Lounas- ja virikeseteliedusta 
  • Viihtyisistä toimitiloista 
  • Markkinajohtajan tuotteista ja maineesta  

Työpisteesi voi sijaita joko Pirkkalan tai Espoon toimipaikoissamme, mutta työ edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Hakuaika 31.5.2022 asti. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen recruitment@plugit.fi. Lisätietoja työtehtävästä antaa COO Jussi Laaksonen p. 040 559 6655, jussi.laaksonen@plugit.fi.

Etenemme prosessissa jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.