fb

Project Manager

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä. Rakennamme aikaa ja käyttöä kestäviä sähköisen liikenteen latausratkaisuja, jotka toimivat nyt ja tulevaisuudessa. 

Emme toimita vain yksittäisiä latauslaitteita, vaan kokonaisratkaisumme sisältää konsultointi-, kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Kokonaisratkaisuumme kuuluu olennaisena osana myös kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut, jotka huolehtivat laitteiston toiminnasta elinkaaren loppuun asti. 

Älykäs sähköauton lataaminen ei tapahdu ilman toimivaa taustajärjestelmää, joten sen jatkuva kehittäminen ja hyödyntäminen on liiketoimintamme keskiössä.  

Haemme kahta projektipäällikköä osaksi Operations-tiimiä

Tehtävässä vastaat asuin- ja toimitilakiinteistöjen sähköisten latausratkaisuiden asennusprojektien menestyksekkäästä läpiviennistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnitteluosastomme kanssa, aikataulutat, koordinoit ja huolehdit projektien etenemisestä ja loppuunsaattamisesta aktiivisesti asennus- ja kumppaniverkoston osalta. Tehtävässä työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa (tilaajat), kehität yhteistyötä olemassa olevien urakointikumppaneiden kanssa ja vastaat myös uusien kumppanien valinnasta, laatukriteeriemme perehdytyksestä ja valvonnasta. 

Toivomme sinulta löytyvän sähköteknistä korkeakoulutustaustaa ja aiempaa kokemusta urakoinnin alihankintaan liittyvistä tehtävistä (vähintään 2 vuotta), lisäksi aikaisempi työkokemus sähköasennustöistä katsotaan eduksi. Hallitset tilaajavastuulainsäädännön, projektien kilpailutukset ja urakoinnin valvontaan liittyvät tehtäväkokonaisuudet. Projektit ovat lyhytkestoisia (keskimäärin 2 viikkoa) ja niitä on käynnissä useita samaan aikaan, joten tehtävä edellyttää kykyä hallita kokonaisuuksia, halua jatkuvasti oppia uutta ja innostua muuttuvasta ympäristöstä. 

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä analyyttistä kehittämisotetta. Dokumentointia varten hyvät tietotekniset taidot ovat tärkeässä roolissa (esim. suunnitteluohjemistot AutoCAD, Cadmatic). Operatiivisen osaamisesi lisäksi odotamme sinulta johtamistaitoja laajenevaan vastuukenttääsi. Työ edellyttää joustavuutta sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme kehittyvän ja kasvavan työympäristön sähköisen lataamisen parissa, ammattitaitoisen työyhteisön, osaamistasi vastaavan palkan sekä varmistamme viihtymisesi meillä hyvällä perehdytyksellä vastuualueeseesi. Lisäksi pääset nauttimaan kattavista työsuhde eduista; kuten lounas- ja virikesetelieduista, työsuhdepolkupyörästä ja kattavista työterveyshuollon palveluista.  

Tarjoamme sinulle:

  • Kokopäivätyön kasvavassa organisaatiossa
  • Mukavan ja ammattitaitoisen työporukan
  • Näköalapaikan sähköisen lataamisen maailmaan

Lisäksi pääset nauttimaan

  • Kattavista työterveyshuollon palveluista
  • Työsuhdepolkupyörästä
  • Lounas- ja virikeseteliedusta
  • Viihtyisistä toimitiloista
  • Toimivista työvälineistä
  • Markkinajohtajan tuotteista ja maineesta

Hakuaikaa on 30.5.2022 asti ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan jo nopeasti tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi lomakauden jälkeen. Työpisteesi voi sijaita joko Pirkkalan tai Espoon toimipisteellämme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakemuksen ja CV:n voi toimittaa recruitment@plugit.fi 

Lisätietoja työtehtävästä antaa COO Jussi Laaksonen p. 040 559 6655, jussi.laaksonen@plugit.fi   

Voit olla kiinnostunut myös näistä

Ota yhteyttä!

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

SOITA MEILLE

0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.