fbpx

Plugit Finlandilla tarjolla tulevaisuuden työpaikkoja

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä. Rakennamme aikaa ja käyttöä kestäviä sähköisen liikenteen latausratkaisuja, jotka toimivat nyt ja tulevaisuudessa.

Parasta mahdollista palvelua

Siinä missä sähköautojen lataus on monelle uutta, Plugit on ollut alalla jo pitkään. Olemme onnistuneet luomaan sähköiselle liikenteelle uudenlaisia ratkaisuja ja tuomaan lataamiseen älykkyyttä ennen kuin niitä on osattu kaivata. Kokemuksesta huolimatta olemme silti nuori yritys, jossa pyritään mahdollisimman ketterään kehitykseen ja hyödynnetään tuoreita työkaluja ja palveluita.

Emme toimita vain yksittäisiä latauslaitteita, vaan kokonaisratkaisumme sisältää kartoitus-, järjestelmäsuunnittelu-, asennus- ja rakentamispalvelut. Kokonaisratkaisuumme kuuluu olennaisena osana myös kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut, jotka huolehtivat laitteiston toiminnasta elinkaaren loppuun asti.

Kova kasvu kaipaa lisää tekijöitä

Sähköautojen määrä kasvaa Suomessa noin tuhannen auton kuukausivauhtia ja samalla kasvaa tarve kattavalle latausverkostolle. Liikenteen väistämätön sähköistyminen näkyy meillä lisääntyneinä yhteydenottoina ja latauslaitteiden tilauksina sekä Plugit-lataussovellukseen rekisteröityneiden käyttäjien määrän kasvuna. Vastataksemme kovaan kysyntään rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia nauttimaan näköalapaikasta sähköisen liikenteen maailmassa.

Etsimme työntekijöitä eri puolille Suomea palvelemaan kasvavaa asiakuntaamme. Palkkaamme lisäkäsiä palvelukonseptimme kaikkiin vaiheisiin aina ensikontaktista asennukseen ja ylläpitoon.

Työyhteisössämme uteliaisuus, kasvu ja tekemisen draivi vie meitä eteenpäin. Olemme ylpeitä saavutuksistamme ja asiantuntijuudestamme, kun rakennamme kestävää tulevaisuutta yhdessä. Työtehtävät muokkautuvat meillä tekijöidensä näköisiksi ja urapolut räätälöidään jokaisen työntekijän asiantuntemuksen ja toiveiden mukaan. Meille voit tulla töihin kesken opintojen, vastavalmistuneena tai alasi rautaisena ammattilaisena.

Työntekijöitä kaikkiin tiimeihin

Pyrimme levittämään ratkaisumyyjien verkostoamme Suomen jokaiseen kolkkaan. Koulutetut myynnin ammattilaiset ovat toimintamme kulmakivi, sillä kasvavasta suosiosta huolimatta sähköautoiluun siirtyminen on vielä monelle taloyhtiölle, kotitaloudelle ja yritykselle vierasta. Tarvitsemme sähköisen liikenteen sanansaattajia selventämään sähköauton lataukseen liittyviä myyttejä.

Älykäs sähköauton lataaminen ei tapahdu ilman toimivaa taustajärjestelmää, joten sen jatkuva kehittäminen ja hyödyntäminen on liiketoimintamme keskiössä. Niinpä meillä oma ohjelmistokehittäjistä ja muista IT-alan ammattilaisista koostuva osasto, johon etsitään jatkuvasti uusia kykyjä kehittämään tulevaisuuden latauspalveluita.

Rooli latausratkaisujen edelläkävijänä edellyttää jatkuvaa kehitystyötä. Niinpä R&D-osastomme ahkeroi pitääkseen Plugitin kehityksen kärjessä jatkossakin. Läheinen yhteistyö tuotannon kanssa pitää huolen siitä, että uudet innovaatiot ovat asiakkaidemme käytössä mahdollisimman nopeasti. Kasvavan tilausmäärän takia etsimme projektipäälliköitä ja muita vastuuhenkilöitä huolehtimaan projektien läpiviennistä.

Plugitilla työskentelee edellä mainittujen lisäksi muun muassa huoltohenkilökuntaa, asiakaspalvelijoita, markkinoinnin osaajia sekä talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisia.

Plugitille palkattavan väen lisäksi työllistämme välillisesti muun muassa koko maan kattavan asentajaverkostomme kautta. Palvelukonseptiimme kuuluu On site -takuu asennetuille latauslaitteille, eli vikaantunut laitteisto huolletaan paikan päällä, jotta asiakkaan aika ilman latausmahdollisuutta jäisi mahdollisimman lyhyeksi.

Hae nyt Plugit Finlandille

Mikäli kiinnostuit uramahdollisuuksista sähköisen liikenteen maailmassa, etsi avoimista työpaikoista osaamistasi vastaava vaihtoehto tai lähesty rohkeasti avoimella hakemuksella Ura-sivultamme.

Ota yhteyttä

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top

SOITA MEILLE
0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

asiakaspalvelu@plugit.fi

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oli mielessäsi pieni tai iso toive tai kysymys, jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan pikimmiten! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Plugit Caas - oppaan lataus

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijatapaamisen ajankohta

Nimi*
Ehdota meille sinulle sopivaa ajankohtaa, palaamme pian asiaan.
Tietosuoja*

Taloyhtiön lataustapakartoitus

Kartoituksen tilaaja*
Tietosuoja*

Lataa ”Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton lataus taloyhtiössä” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton kotilataus” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.