fbpx

Vastuullisuutta ja vahvoja ilmastotekoja jo vuodesta 2012


Plugit on sitoutunut tieteeseen perustuviin päästövähennystavoitteisiin, joilla pyritään saavuttamaan nettonollapäästöt (Net Zero) vuoteen 2050 mennessä tai aikaisemmin.

Vuodesta 2024 lähtien sitoudumme vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 4.2 % vuodessa siten, että vuoteen 2035 mennessä olemme onnistuneet vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 60 % vuoden 2022 lukuihin verrattuna.  

Ympäristövastuu

Osallistumme omalta osaltamme ilmastonmuutoksen torjuntaan ja tuemme kansallisten päästötavoitteiden saavuttamista. Autamme asiakkaitamme siirtymään päästöttömään vihreään liikkumiseen ja kannustamme yhteistyökumppaneitamme vähentämään päästöjään.

plugit slider51
Nayttokuva 2022 6 29 kello 10.56.56

Sosiaalinen vastuu

Yrityksen kasvaessa luomme ja mahdollistamme uusia työpaikkoja. Olemme hyvä työpaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä omien ammatillisten visioiden toteuttamiseen.

Toimimme paikallisesti, eli työllistämme omien työntekijöiden lisäksi paikallisia asentajia ja urakointiyrityksiä. Asiakkaalle se näyttäytyy niin, että asennukset ja huoltokäynnit voidaan sopia joustavasti paikallisen toimijan kanssa. 

Laatuvastuu

Toimintamme perustuu siihen, että teemme työmme kerralla kuntoon ja annamme sille myös takuun. Ratkaisumme ovat myös skaalattavissa eli ne kestävät lataustarpeen kasvamisen tulevaisuudessa.

Hyväksymme asennuksiimme vain toimiviksi testatut ja laadukkaat laitteet, jotka täyttävät kohteen ja käytön vaatimukset. Laadukkaiden laitteiden pitkä elinkaari on osa vastuullisuusajatteluamme.

Plugit
Coc1

Code of Conduct

Plugit asettaa liiketoimintansa eettisyydelle ja kestävyydelle korkeat vaatimukset. Nämä eettiset periaatteet ovat koko työyhteisölle laadittu ohje vastuullisista toimintatavoista, joita Plugit ja sen henkilöstö on sitoutunut noudattamaan.

Plugitin eettiset periaatteet (PDF) löydät täältä. 

Olemme laatineet ohjeet eettisistä periaatteista (Code of Conduct for partners) joiden noudattamista edellytämme kaikilta kumppaneiltamme ja Plugitin kanssa yhteistyötä tekeviltä tahoilta.

Plugitin eettiset periaatteet kumppaneille (PDF) löydät täältä. 

Whistleblowing-ilmoituskanava

Varmistuaksemme eettisten periaatteiden toteutumisesta, olemme avanneet lakisääteisen Whistleblowing-ilmoituskanavan. Ilmoituskanavan kautta yhteistyökumppanimme voi tehdä ilmoituksen, jos toimiessaan yhteistyössä Plugitin kanssa, havaitsee yrityksen toiminnassa lainsäädännön rikkomuksia tai sellaisia väärinkäytöksiä, joista yrityksen tulisi olla tietoinen.

Löydät Whistleblowing-ilmoituskanavan täältä.

pilli

Kohti hiilineutraaliutta: Käytännön toimet 

Tuemme henkilöstön päästötöntä liikkumista

Työsuhdeautomme ovat hybridejä tai täyssähköautoja. Yrityksessämme on käytössä myös yhteiskäyttöautoja, jotka ovat täyssähköautoja ja ladattavia hybridejä. Työpaikkalataaminen toimipisteissämme on työntekijöille veloituksetonta ja joustava etätyö vähentää matkustuskilometrejä toimipisteiden välillä.

Henkilöstöetuihimme kuuluu myös työsuhdepolkupyörä.

Säästämme energiaa toimipisteissämme

Organisaatiossa tehty toimenpiteitä energiankulutuksen ja kasvihuonekaasupäästöjen ehkäisemiseksi siirtymällä toimipisteissä LED-valaistukseen ja alentamalla tilojen sisälämpötilaa.

Uuden vuonna 2023 / 2024 valmistuvan pääkonttorin suunnittelussa ja rakentamisessa huomioidaan energiatehokkuuden lisäksi uusiutuvan energian mahdollisuudet kuten maalämpö ja aurinkopaneelit.

Liiketoimintamme on vastuullista

Kaikki ostamamme ja myymämme energia on 100 % uusiutuvaa.

Latausinfran asennuksessa pyritään käyttämään mahdollisimman ympäristöystävällisiä materiaaleja, muun muassa halogeenivapaita kaapeleita. Varmistamme vastuullisen jätehuollon toteutumisen toimipisteissämme ja asennuskohteissa. Toiminnassamme ei synny ympäristövaarallisia tuotteita / jätettä.

Työkoneiden valinnassa suosimme sähköä, käytämme muun muassa sähkötrukkeja ja -paalaimia.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top

SOITA MEILLE
0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

asiakaspalvelu@plugit.fi

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oli mielessäsi pieni tai iso toive tai kysymys, jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan pikimmiten! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Plugit Caas - oppaan lataus

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijatapaamisen ajankohta

Nimi*
Ehdota meille sinulle sopivaa ajankohtaa, palaamme pian asiaan.
Tietosuoja*

Taloyhtiön lataustapakartoitus

Kartoituksen tilaaja*
Tietosuoja*

Lataa ”Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton lataus taloyhtiössä” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton kotilataus” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.