fbpx

Siirrettävä ajoneuvojen latausasema Hube voidaan muokata toiveiden mukaan

Hube on latausratkaisu, joka voidaan räätälöidä täysin toiveiden mukaan sekä asentaa käyttövalmiina minne tahansa. Huben avulla autolatauksesta muodostuu saumaton osa yrityksen brändiä ja palvelukokemusta. Autolatauspalvelun lisäksi se tuottaa kiinnostavaa dataa liiketoiminnan kehittämiseksi.

Täysin muokattavat latausratkaisut

Huben koko ja sen sisältämät latausominaisuudet ovat kokonaan asiakkaan päätettävissä.

Hube on käytännössä muokattavissa oleva kontti, joka voidaan kalustaa halutuilla latausratkaisuilla. Sen sisältämät laturit ja kaapelit voivat olla erilaisia, samoin latausratkaisujen tehot. Kontteja on saatavilla kolmen ja kuuden metrin kokoisina.  

Ilmiasultaan Hube voidaan suunnitella vastaamaan asiakkaan brändiä esimerkiksi väreillä ja logoilla. Siihen saadaan kiinnitettyä vaihtuvia mainosseiniä sekä digitaalisia latausseiniä.

Kun Hube on suunniteltu ja muokattu sekä sisältä että ulkoa, se on valmis käyttöönotettavaksi. Hube voidaan toimittaa palveluna, johon kuuluvat asennuksen lisäksi ylläpito ja huolto. Sen sisältämiä latauslaitteita voidaan myös myöhemmin muokata tarpeiden mukaan.

Huben avulla voidaan ladata ajoneuvojen lisäksi busseja, takseja ja työkoneita. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Hube
Muoniossa sijaitseva Hube toimii täysin itsenäisesti ja on siirrettävissä. Huben leveys ja korkeus on 2,4 metriä. Se sisältää yhden 100 kW:n ja kolme 50 kW:n DC-latauslaitetta sekä kaksi 22 kW:n AC-latauslaitetta.

Siirrettävä latausasema käyttövalmiiksi asennettuna

Latausasema voidaan toimittaa ja asentaa minne vain, sillä se ei vaadi perustuksia. Kaikki tekniikka saadaan esimerkiksi säältä suojaan ilman kiinteitä asetuksia. Huben sijoittamiseksi tarvitaan ainoastaan tasainen tila, jotta ladattavat ajoneuvot mahtuvat latausaseman ympärille. Ladattavien ajoneuvojen määrä, tyyppi ja käytettävissä oleva tila voidaan ottaa jo suunnitteluvaiheessa huomioon.

Hube pystytään myös siirtämään paikkakunnalta toiselle, esimerkiksi tempaus- tai tapahtumakiertueen mukana.

Autolatauksen kokeileminen on siirrettävyyden ja vaikkapa kuukausilaskutuksen takia hyvin helppoa ja riskit ovat pienet. Autolataamisesta kertovaa dataa Hube alkaa tuottamaan heti. Hube taipuu kokeiluversioksi vaikkapa huoltoasemille.

Latausratkaisu osana brändiä ja liiketoimintaa

Latausratkaisut saadaan kiinni taustajärjestelmään, joka mahdollistaa etähallinnan. Taustajärjestelmä tuottaa autolatauksesta jatkuvasti dataa, jota voidaan hyödyntää liiketoiminnan tukena. Taustajärjestelmän kautta pystytään myös hallitsemaan latauksen kuormanhallintaa ja tarvittaessa laskutusta.

ac kontti
Hube sisältää yhteensä 12 kappaletta 22 kW:n AC-latauslaitetta. Latausaseman pituus on 6 metriä ja leveys 2,3 metriä. Hube on hallittavissa etäohjauksella ja siinä on koneellinen lämmitys.

Autolataukseen tarkoitettu asiakaspalvelu voidaan muokata niin, että asiakaspalveluun tulevien yhteydenottojen yhteydessä asiakkaalle näkyy asiakasyrityksen nimi ja brändi. Tämä antaa kuluttajille sekä asiakasyrityksille palveluista selkeän ja johdonmukaisen kokemuksen.

Hube tulisikin käsittää isompana palvelukokonaisuutena, joka vie muokattavuudellaan ja tuottamallaan tietomäärällä liiketoimintaa kohti uutta. Kyse ei ole yksittäisestä latauslaitteesta, vaan kokonaisuuden arvosta brändille.

Hube sisältää kaksi perusratkaisua: sopivat laiteratkaisut tarvittaviin tehoihin tai asiakaskohtaisen ratkaisun. Asiantuntijat osaavat auttaa oikean ratkaisun valitsemisessa.

Hube edustaa korkeaa laatua. Sähköautojen lataus yleistuu ja sen kaupallista potentiaalia ei pitäisi jättää hyödyntämättä.

Ota yhteyttä

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top

SOITA MEILLE
0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

asiakaspalvelu@plugit.fi

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oli mielessäsi pieni tai iso toive tai kysymys, jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan pikimmiten! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Plugit Caas - oppaan lataus

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijatapaamisen ajankohta

Nimi*
Ehdota meille sinulle sopivaa ajankohtaa, palaamme pian asiaan.
Tietosuoja*

Taloyhtiön lataustapakartoitus

Kartoituksen tilaaja*
Tietosuoja*

Lataa ”Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton lataus taloyhtiössä” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton kotilataus” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.