fbpx

Latausratkaisut hotellille

Tarjoamme hotelleille kestäviä ja älykkäitä huippuluokan latausratkaisuja,
joita toimitamme ylpeästi ammattitaidolla 10 vuoden kokemuksella.

Aloita hotellisi varustaminen sähköautojen latausratkaisulla jo tänään!

Sähköautojen suosio kasvaa nopeasti, ja on aika varustaa hotellisi tulevaisuutta varten. Aloita hotellisi varustaminen sähköautojen latausratkaisulla jo tänään, jotta voit tarjota asiakkaillesi ja asukkaillesi kätevän ja ympäristöystävällisen latausmahdollisuuden. Sähköautot ovat tulleet jäädäkseen, ja latausinfrastruktuurin tarjoaminen voi parantaa hotellisi arvoa sekä houkutella uusia asiakkaita.

Latausratkaisun sisällyttäminen hotelliisi on enemmän kuin liiketoimintapäätös – se on strateginen siirto, joka yhdenmukaistaa toimintasi tulevaisuuden vaatimusten kanssa. Sähköistä hotellisi jo tänään ja vie yrityksesi kohti kestävämpää ja vauraampaa tulevaisuutta.

sahkoauton lataus hotelli edut

Miksi hotellin kannattaa hankkia
sähköautojen latausratkaisu?

  • Pysäköinnin ohessa tarjottu lataus tuo vieraille arjen helppoutta, jota he arvostavat.
  • Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti, ja latausmahdollisuuden tarjoaminen hotellissa on vastaus tulevaisuuden tarpeisiin.
  • Sähköauton lataaminen hotellissa tuottaa lisätuloja hotellille.
  • Sähköautojen latausratkaisu voi antaa hotellille kilpailuedun verrattuna muihin vastaaviin hotelleihin, jotka eivät tarjoa tätä palvelua.

Asiakkaan kommentti hotellin latausratkaisun toteutuksesta

”Latauspisteiden asennus on tuonut selvää lisäarvoa liiketoiminnalle ja totta kai tällä alalla on aina mukava sanoa asiakkaalle että ’kyllä onnistuu’.

Meille on erityisen tärkeää toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys, joten Plugit on osoittautunut oivalliseksi yhteistyökumppaniksi.”

Kati Vihma (hotellipäällikkö), Original Sokos Hotel Ilves

Sähköauton lataus voi tuoda lisätuloja
parantaen hotellien kokonaistuottavuutta

Sähköauton lataus voi toimia hotellille erinomaisena mahdollisuutena lisätulon tuottamiseen samalla kun parannetaan hotellin kokonaistuottavuutta. Tarjoamalla kätevän latausratkaisun hotellissa voit houkutella sähköautojen omistajia, jotka ovat valmiita maksamaan latauspalvelusta.

Tämä ei ainoastaan paranna hotellisi vetovoimaa, vaan myös luo uusia tuloja, jotka voivat auttaa kattamaan latausinfrastruktuurin asennus- ja ylläpitokustannuksia. Näin ollen sähköautojen lataus voi olla älykäs sijoitus, joka edistää hotellin taloudellista menestystä samalla kun tukee kestävää liikkumista.

sahkoauton lataus hotelli lisatulot

PLUGIT CaaS – nopea ja riskitön tapa järjestää sähköautojen lataus hotellissasi

Plugit CaaS (Charging as a Service) –palvelumalli helpottaa yritysten, ammattiliikenteen ja hotellien omistajien latausratkaisun hankintaa sekä siirtymää sähköiseen liikenteeseen. Plugit CaaS on suunniteltu poistamaan esteitä ja hidasteita liikenteen sähköistymisen tieltä.

Miksi valita Plugit hotellien latausratkaisun toimittajaksi?

Plugit on johtava ja luotettava sähköisen liikenteen laite-, palvelu- ja järjestelmätoimittaja ja kumppani Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on tähän mennessä asentanut markkinaan yli 10 000 latauslaitetta ja yli 4000 toimivaa latausvalmiutta. Sen asiakkaina on noin 300 yritystä ja julkisen sektorin toimijaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Plugit Finland on kasvun lisäksi onnistunut luomaan sähköiselle liikenteelle uudenlaisia ratkaisuja ja tuomaan lataamiseen älykkyyttä.

Plugit tunnetaan paitsi edelläkävijänä latausteknologiassa, mutta erityisesti asiakaslähtöisistä palveluratkaisuista ja koko arvoketjun kattavasta avaimet käteen -ratkaisusta, joka sisältää ratkaisusuunnittelun, latauslaitteet, ylläpidon ja pilvipohjaisen, skaalautuvan hallintasovelluksen.

Emme ole siis pelkkä laitetoimittaja vaan palveluntuottaja, joka vastaa latausratkaisusta kokonaisuutena aina suunnitteluvaiheesta asennetun järjestelmän ylläpitoon asti. Kannamme vastuun lataamisesta ja asiakkaamme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa. Asiakkaamme oman henkilökunnan ei tarvitse tietää lataamisesta tai juosta kesken työpäivän ulos kaapeleita kiskomaan. Etätuen ansiosta suurin osa ongelmista voidaan ratkaista heti koskematta edes itse laitteeseen.

Keskustellaanko, kuinka voisimme tehdä yhteistyötä?

Scroll to Top

SOITA MEILLE
0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

asiakaspalvelu@plugit.fi

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oli mielessäsi pieni tai iso toive tai kysymys, jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan pikimmiten! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Plugit Caas - oppaan lataus

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijatapaamisen ajankohta

Nimi*
Ehdota meille sinulle sopivaa ajankohtaa, palaamme pian asiaan.
Tietosuoja*

Taloyhtiön lataustapakartoitus

Kartoituksen tilaaja*
Tietosuoja*

Lataa ”Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton lataus taloyhtiössä” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton kotilataus” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.