fbpx

Latausratkaisut kiinteistöihin

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille kestäviä ja älykkäitä huippuluokan latausratkaisuja,
joita toimitamme ylpeästi ammattitaidolla 10 vuoden kokemuksella.

Aloita kiinteistöjesi varustaminen sähköautojen latausratkaisulla jo tänään!

Sähköautojen suosio kasvaa nopeasti, ja on aika varustaa kiinteistösi tulevaisuutta varten. Aloita kiinteistöjesi varustaminen sähköautojen latausratkaisulla jo tänään, jotta voit tarjota asiakkaillesi ja asukkaillesi kätevän ja ympäristöystävällisen latausmahdollisuuden. Sähköautot ovat tulleet jäädäkseen, ja latausinfrastruktuurin tarjoaminen voi parantaa kiinteistösi arvoa sekä houkutella uusia käyttäjiä.

Sähköautojen latauspisteet voivat olla kiinteistöllesi erinomainen investointi. Ne tuovat lisämukavuutta asiakkaille ja muille kiinteistön käyttäjille, lisäävät kiinteistön houkuttelevuutta ja auttavat vähentämään hiilijalanjälkeä. Me voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja asentamaan latausratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Aloita sähköautojen latausmahdollisuuden tarjoaminen kiinteistössäsi jo tänään!

P Ratina Plugit 5335

Miksi kiinteistölle kannattaa hankkia
sähköautojen latausratkaisu?

  • Sähköautojen latauspisteet tekevät kiinteistöstä houkuttelevamman asiakkaille ja muille käyttäjille, mikä voi parantaa kiinteistön vetovoimaa ja lisätä kiinteistön arvoa.
  • Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti, ja lataus­mahdollisuuden tarjoaminen kiinteistössä on vastaus tulevaisuuden tarpeisiin.
  • Sähköautoilu on ympäristöystävällistä, ja kiinteistön omistaja voi edistää kestävää liikkumista tarjoamalla lataus­mahdollisuuden.
  • Sähköautojen latausratkaisu voi antaa kiinteistölle kilpailuedun verrattuna muihin vastaaviin kiinteistöihin, jotka eivät tarjoa tätä palvelua.

Asiakkaan kommentti kiinteistön latausratkaisun toteutuksesta

”Asiakasomistajiemme asiakaspalautteissa esitettiin toiveita sähkölatauspisteistä. Toisaalta halusimme olla mukana myös tulevaisuuden kehityksessä ja siksi näiden kahden asian pohjalta oli luontevaa lähteä lisäämään autolatauspaikkoja toimi­pisteissämme.

Plugitin avaimet käteen -palvelu oli helppo ja kustannustehokas ratkaisu meille. Koko urakka hoidettiin Plugitin toimesta alun suunnittelusta käyttöönottoon saakka”

Mika Tolppala (liikepaikkapäällikkö), Suur-Seudun Osuuskauppa

Sähköauton lataus voi tuoda lisätuloja
parantaen kiinteistön kokonaistuottavuutta

Sähköauton lataus voi toimia kiinteistön omistajalle erinomaisena mahdollisuutena lisätulon tuottamiseen samalla kun parannetaan kiinteistön kokonaistuottavuutta. Tarjoamalla kätevän latausratkaisun kiinteistössä voit houkutella sähköautojen omistajia, jotka ovat valmiita maksamaan latauspalvelusta.

Tämä ei ainoastaan paranna kiinteistösi vetovoimaa, vaan myös luo uusia tuloja, jotka voivat auttaa kattamaan latausinfrastruktuurin asennus- ja ylläpitokustannuksia. Näin ollen sähköautojen lataus voi olla älykäs sijoitus, joka edistää kiinteistön taloudellista menestystä samalla kun tukee kestävää liikkumista.

sahkoauton lataus technopolis

PLUGIT CaaS – nopea ja riskitön tapa järjestää sähköautojen lataus kiinteistössäsi

Plugit CaaS (Charging as a Service) –palvelumalli helpottaa yritysten, ammattiliikenteen ja kiinteistöjen omistajien latausratkaisun hankintaa sekä siirtymää sähköiseen liikenteeseen. Plugit CaaS on suunniteltu poistamaan esteitä ja hidasteita liikenteen sähköistymisen tieltä.

Miksi valita Plugit kiinteistöjen latausratkaisun toimittajaksi?

Plugit on johtava ja luotettava sähköisen liikenteen laite-, palvelu- ja järjestelmätoimittaja ja kumppani Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on tähän mennessä asentanut markkinaan yli 10 000 latauslaitetta ja yli 4000 toimivaa latausvalmiutta. Sen asiakkaina on noin 300 yritystä ja julkisen sektorin toimijaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Plugit Finland on kasvun lisäksi onnistunut luomaan sähköiselle liikenteelle uudenlaisia ratkaisuja ja tuomaan lataamiseen älykkyyttä.

Plugit tunnetaan paitsi edelläkävijänä latausteknologiassa, mutta erityisesti asiakaslähtöisistä palveluratkaisuista ja koko arvoketjun kattavasta avaimet käteen -ratkaisusta, joka sisältää ratkaisusuunnittelun, latauslaitteet, ylläpidon ja pilvipohjaisen, skaalautuvan hallintasovelluksen.

Emme ole siis pelkkä laitetoimittaja vaan palveluntuottaja, joka vastaa latausratkaisusta kokonaisuutena aina suunnitteluvaiheesta asennetun järjestelmän ylläpitoon asti. Kannamme vastuun lataamisesta ja asiakkaamme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa. Asiakkaamme oman henkilökunnan ei tarvitse tietää lataamisesta tai juosta kesken työpäivän ulos kaapeleita kiskomaan. Etätuen ansiosta suurin osa ongelmista voidaan ratkaista heti koskematta edes itse laitteeseen.

Keskustellaanko, kuinka voisimme tehdä yhteistyötä?

Scroll to Top

SOITA MEILLE
0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

asiakaspalvelu@plugit.fi

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oli mielessäsi pieni tai iso toive tai kysymys, jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan pikimmiten! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Plugit Caas - oppaan lataus

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijatapaamisen ajankohta

Nimi*
Ehdota meille sinulle sopivaa ajankohtaa, palaamme pian asiaan.
Tietosuoja*

Taloyhtiön lataustapakartoitus

Kartoituksen tilaaja*
Tietosuoja*

Lataa ”Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton lataus taloyhtiössä” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton kotilataus” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.