fbpx

HUBE – älykäs ja skaalautuva DC-latausjärjestelmä
usean ajoneuvon samanaikaiseen lataukseen

icon1

SKAALAUTUVUUS

Valitse HUBEn koko ja satelliittien lukumäärä lataustarpeen perusteella – yhteen HUBE L -järjestelmään saa jopa 8 latauspaikkaa.

icon2

ENERGIANSÄÄSTÖ

Vältä ylikuormitus ja halutessasi myös kalleimmat lataustunnit dynaamisen kuorman-hallinnan avulla.

icon3

ETÄHALLINTA

Plugitin asiantuntijat voivat etäyhteyden avulla seurata lataustapahtumia, auttaa lataajia ja ratkoa ongelmatilanteita reaaliajassa.

icon4

AMMATTILIIKENTEEN TARPEISIIN

HUBE on suunniteltu erityisesti yrityksille, joiden avaintarpeita ovat latauksen luotettavuus, kaluston korkea käyttöaste ja tehokkuus.

icon5

TAATTU TEHO

Jokaisesta satelliitista saa ladattua täydellä teholla muiden lataajien määrästä riippumatta, mikä helpottaa etenkin ammattiliikenteen aikataulutusta ja suunnittelua.

icon6

PALVELUTARJOOMA

Plugit tarjoaa huolto-ohjelman mukaiset ennakkohuollot ja palvelutasosopimukset koko laitteiston elinkaaren ajaksi.

prodc viinikka

HUBE = Tehoyksikkö + satelliitit + ohjelmistot + palvelut

Plugit HUBE on älykäs ja lataustarpeen mukaan skaalautuva suurteholatausjärjestelmä sekä raskaan kaluston että henkilöautojen lataukseen. Laitteisto mukautuu käyttökohteeseen: HUBElla voidaan ladata samanaikaisesti esimerkiksi muutamaa täyssähkörekkaa tai kahdeksaa henkilöautoa. Plugit toimittaa HUBEt avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi logistiikkakeskuksiin, bussivarikoille, parkkihalleihin ja huoltoasemille.

Plugit on latausteknologian edelläkävijä. Yli 10 vuoden ajan olemme asentaneet, operoineet ja huoltaneet muiden valmistajien latauslaitteita. Plugit HUBE on suunniteltu ja rakennettu näiden kokemusten perusteella: latauslaitteen pitää olla helppo asentaa, käyttää ja operoida. Plugitin latausratkaisut valmistetaan Suomessa, ja ne on suunniteltu kestämään pitkään myös haastavissa pohjoisissa olosuhteissa.

HUBE S

HUBE-TEHOYKSIKKÖ

HUBE S 360 kW
HUBE L 720 kW

 

HUBE-tehoyksikkö on suurteholatausjärjestelmän ydin. Järjestelmän kokonaislatausteho on joko 360 kW (HUBE S) tai 720 kW (HUBE L). Jos näin suurelle teholle ei ole alkuun tarvetta, voidaan Plugit HUBE L -tehoyksikkö toimittaa ensin vajaalla teholla ja päivittää myöhemmin lisäämällä yksikköön tehomoduuleja.

Ohjelmistot ja palvelut ovat olennainen osa HUBE-järjestelmää. HUBEssa on Plugitin dynaaminen kuormanhallinta, joka huolehtii siitä, että lataamiseen on aina saatavilla tilanteeseen nähden maksimimäärä tehoa ilman, että sähköliittymä ylikuormittuu. Käyttäjien veloitus ja etätuki onnistuvat Plugit Cloud -taustayhteyden kautta. Kahden vuoden takuun lisäksi Plugit tarjoaa HUBE-järjestelmille huolto- ja ylläpitopalvelut sekä palvelusopimukset koko laitteiston elinkaaren ajaksi.

Kuvassa: HUBE S

HUBE SATELLIITTI

HUBE-SATELLIITTI

HUBE-satelliitit jakavat tehoyksikön tuottaman lataustehon sähköajoneuvoille. Yhden latauspisteen teho voi olla maksimissaan jopa 360 kW.

HUBE-satelliitti on saatavilla kahdella maksimiteholla: 180 ja 360 kW. 180 kW:n satelliitti on suunniteltu julkiseen lataamiseen, kun taas 360 kW:n satelliitti riittää hyvin myös raskaamman kaluston, kuten täyssähkörekkojen, lataustarpeisiin. Yhteen HUBE L -tehoyksikköön voidaan liittää enintään neljä satelliittia, jolloin latauspisteitä voi olla yhteensä kahdeksan.

Satelliittien avulla latauspaikat voidaan sijoitella joustavasti kohteen ja ajoneuvojen mukaan. HUBE-satelliitti on saatavilla yhdellä tai kahdella CCS2-standardin mukaisella latausliittimellä. Jos satelliitissa on kaksi latauskaapelia, sen maksimiteho (180 tai 360 kW) jakautuu kahteen pistooliin, kun kaksi ajoneuvoa lataa samanaikaisesti. Latauskaapelin pituus on joko 5 tai 7,5 metriä.

Satelliittiin on saatavilla integroitu DC-energiamittari, joka ansiosta loppukäyttäjiä voidaan veloittaa ladatun energian (kWh) perusteella. HUBE-satelliitissa on helppokäyttöinen näyttö, joka ohjaa käyttäjää latauksen aloituksesta loppuun asti. Näyttävän designin ansiosta satelliitit sopivat moniin erilaisiin käyttöympäristöihin.

Ota yhteyttä

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top

SOITA MEILLE
0207 350 330

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

asiakaspalvelu@plugit.fi

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Oli mielessäsi pieni tai iso toive tai kysymys, jätä yhteystietosi ja me palaamme asiaan pikimmiten! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Asiani koskee*
Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Plugit Caas - oppaan lataus

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntijatapaamisen ajankohta

Nimi*
Ehdota meille sinulle sopivaa ajankohtaa, palaamme pian asiaan.
Tietosuoja*

Taloyhtiön lataustapakartoitus

Kartoituksen tilaaja*
Tietosuoja*

Lataa ”Sähköauton latausjärjestelmä työpaikalle” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton lataus taloyhtiössä” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ”Sähköauton kotilataus” -opas

Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.